18 / 04 / 2024

Bekaş İnşaat tecrübesini Ankara ve İstanbul'a taşıyacak!

Bekaş İnşaat tecrübesini Ankara ve İstanbul'a taşıyacak!

BEKAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, "Kayseri'de başladığımız sektör tecrübemizi, önce Ankara, ardından İstanbul olmak üzere artık tüm Türkiye ile buluşturmaya hazırlanıyoruz" dedi.



BEKAŞ İnşaat, son 5 yıl içinde Türkiye inşaat sektörü liderliğinde İstanbul'u zorlayan Ankara'da, konfor ve ferahı öne çıkaran sıra dışı projeleri ile çok iddialı giriş yapmaya hazırlanıyor. Yaklaşık 30 yıldır onlarca başarılı konut ve iş merkezi projesine imza atan BEKAŞ, birkaç ay içinde birbiri ardına başlayacağı devasa projelerle 2016'da Başkent'in en çok konuşulan firması olmaya hazırlanıyor. 


"İyi tanıyoruz" 

İnşaat sektöründe 1988 yılından bu yana hizmet veren BEKAŞ İnşaat olarak, hedeflerinin hep daha iyisini hayata geçirmek olduğunun altını çizen BEKAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, ürettikleri kaliteli ve ayrıcalıklı projelerle konut sektöründeki yerlerini sağlamlaştırdıklarını ifade etti. 


Şu ana kadar 25 binden fazla markalı ve kaliteli konut projesine imza attıklarını vurgulayan Karahasanoğlu, "Kayseri'de başladığımız sektör tecrübemizi, önce Ankara, ardından İstanbul olmak üzere artık tüm Türkiye ile buluşturmaya hazırlanıyoruz. Ankara'yı en az Kayseri ve çevre iller kadar iyi tanıyoruz. Konut alıcısının ne istediğini çok iyi biliyoruz. Bizim Kayseri'de ürettiğimiz konutlara bunları neden Ankara'da da yapmıyorsunuz, bizim bu konutlarda oturmaya hakkımız yok mu diyenlerin sayısı her geçen yıl katlandığı için üretim gücümüzü Başkent'e kaydırıyoruz" dedi. 


Karahasanoğlu, yılların deneyimiyle inşaat sektörünün tüm detaylarını iliklerine kadar bildiklerini kaydederek, şöyle devam etti: "Tüketici davranışındaki tespitlerimizde elde ettiğimiz başarılar da bizi bu aşamalara kadar getirdi. Hedeflerimiz çok büyük, Ankara'daki projelerimizin altın değerindeki lokasyonlarını kısa süre içinde peş peşe açıklayacağız. Ankara'da konut almak isteyen istemeyen herkes bizi takibe alacak. Başarılarımızla daha da büyüyeceğiz. Çok değil kısa sürede bizi herkes tanıyacak, 2016'da Ankara'nın en çok konuşulan inşaat firması olacağız." 


Milliyet Ankara


Geri Dön