28 / 03 / 2024

Beko Yavuzata'da 3. mağaza

Beko Yavuzata'da 3. mağaza

Çankaya Migros'un ardından ikinci şubesini geçtiğimiz yıl Alsancak'ta açan Beko Yavuzata, 3'üncü şube için yer arayışlarını hızlandırdı

 



Uzun yıllardır Alsancak'ta yaşayan Beko Yavuzata Genel Müdürü Melih Balaban, 9 kişilik bir ekiple sektörde istikrarlı bir büyüme grafiği yakaladıklarını söyledi.
Özellikle yaz aylarında klima satışlarının arttığını ifade eden Beko Yavuzata Genel Müdürü Melih Balaban, piyasada çok sayıda klima markası bulunduğunu; ancak klima almadan önce klimayı üreten firmanın servis ağının yaygınlığını iyi araştırmak gerektiğini söyledi.

SERVİS AĞI
Servis ağının genişliğinin o firmanın gücünü ve müşteri memnuniyetine verdiği önemi gösterdiğini kaydeden Balaban, "Klimalar, kişiye özel eşyalardır. Dolayısıyla, klima almadan önce mutlaka uzman bir ekibin gelip teknik veriler ışığında ne tip bir klimanın kullanılması gerektiğini tespit etmesi gerekir. Bu nedenle firmanın sağladığı ücretsiz keşif çok önemlidir" diye konuştu.
Balaban, "Klima alırken ucuz ve kalitesiz ürünlerden uzak durululması gerektiğini belirten Balaban, "A sınıfı elektrik tüketen klimalar tercih edilmeli. Çünkü, 'A' sınıfı bir cihaz, 'C' sınıfındakinden yüzde 15-20, 'G' sınıfındaki bir cihaza göre yüzde 70-80 oranında daha az enerji tüketiyor. Yanlış tercihlerden dolayı alınan ürünler amacını yerine getiremiyor ve enerji sarfiyatını da maksimum düzeylere çıkarıyor" dedi.
Yeni Asır


Geri Dön