25 / 04 / 2024

Belediye Başkanı Yılmaz'dan Lapseki Devlet Hastanesi yapımına destek!

Belediye Başkanı Yılmaz'dan Lapseki Devlet Hastanesi yapımına destek!

Belediye Başkanlığı görevini devralan Eyüp Yılmaz'a Lapseki Devlet Hastanesi Başhekimi Yavuz Adanur, hastane Müdürü Ahmet Gündüz, Dr Özgür Özgül ve çalışanları hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu...




Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde yapılması planlanan Devlet Hastanesi için Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz'dan destek geldi.


Belediye Başkanlığı görevini devralan Eyüp Yılmaz'a Lapseki Devlet Hastanesi Başhekimi Yavuz Adanur, hastane Müdürü Ahmet Gündüz, Dr Özgür Özgül ve çalışanları hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. Hastane personelini makamında ağırlayan Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ilçeye yeni yapılacak olan devlet hastanesine açıklık getirdi. Vatandaşların daha kaliteli sağlık hizmeti alabilmesi için mevcut hastanenin hem fiziki bakımdan hem de donanım açısından yeterli olmadığına değinen Başhekim Adanur, Belediye Başkanı Yılmaz'a son durum hakkında bilgiler verdi. Başkan Yılmaz, “Hastanenin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. İlçemize yeni bir hastane yapılacak. Yerel yönetim adına elimizden ne geliyorsa, bizlere ne iş düşüyorsa yapmaya hazırız. yeter ki vatandaşlarımız bir an önce hak ettiği sağlık hizmetlerine bir an önce kavuşsun" dedi.



Milliyet


Geri Dön