19 / 04 / 2024

Belek'teki Adam&Eve Oteli'nde Arap baharı yaşanıyor!

Belek'teki Adam&Eve Oteli'nde Arap baharı yaşanıyor!

Son yıllarda ülkemize akın eden Arap turistler güney sahillerindeki özel villarda tatil yapmayı tercih ediyor. Kahya hizmeti bile bulunan bu villalarda, aileye özel kumsal, özel sauna, buhar banyosu ve daha birçok hizmet mevcut



Son yıllarda ülkemize akın eden Arap turistler güney sahillerindeki özel villarda tatil yapmayı tercih ediyor. Kahya hizmeti bile bulunan bu villalarda, aileye özel kumsal, özel sauna, buhar banyosu ve daha birçok hizmet mevcut. Türkiye'ye bilhassa çocukları ile gelen Arap turistler, otellerde oda kiralamaktansa villa tutmayı tercih ediyor. Antalya'nın Belek ilçesinde bulunan Adam&Eve Oteli'nin villaları da bu türden. Adam&Eve Genel Müdürü Alper Uçar, villaların dışarıdan hiçbir şekilde görünmeyen havuzlu konsepti ile özellikle muhafazakâr ailelerin gözdesi haline geldiğini söylüyor. Daha çok muhafazakar ve zengin turistlerin uğrak mekânı haline gelen Adam&Eve villalarında konaklayanlar mahremiyetin, iyi yaşamanın, konforun, hayattan keyif almanın mutluluğunu yaşıyor. Otelin hemen yanında taraça sisteminde, tek katlı 24 villa yer alıyor.

İsteyene aşçı tahsis ediliyor
Villaların büyüklükleri 188 metrekare ile 1.212 metrekare arasında değişiyor. Otelin tümünde olduğu gibi villalar da beyaz renkte. Yalın bir atmosferin içinde aynalarla kaplanmış villaların hepsi deniz manzaralı. Üç adet standart villa hariç her villanın gözlerden uzak özel havuzu ve bahçesi bulunuyor. Otelin kalabalığından uzakta, özel hayatınızı tamamen koruyabileceğiniz bu atmosferde misafirler sadece kendilerine özel kullanımlı kumsal, özel sauna, buhar banyosu, sinema ses sistemi ve mutfaklara da sahip. Hatta isteyene aşçı bile tahsis ediliyor. Deluxe ve garden residence villalarında konaklayan misafirlerin her an ulaşabileceği buttler'lar (kâhya) kelimenin tam anlamıyla bir tatil asistanı hizmeti görüyor.

Tüm villa konukları için, en az bir yabancı dil bilen, kendi alanında eğitim almış, deneyimli, insan ilişkileri ve organizasyon konularında uzman 'buttler'lar, tatile gelen ebeveynlerin işini oldukça kolaylaştırıyor, onlar için tüm detayları hallediyor, ebeveynlere ise sadece tatillerinin keyfini çıkarmak kalıyor.

Buttler'lar ne mi yapıyor Birincisi konukları havaalanında karşılıyor. Gelmeden önce villalardaki son kontrolleri yapıyor. Villanız ve tatilinizle ilgili her türlü konu ve ihtiyacınız ile ilgileniyor. Restaurant ve Spa Suit rezervasyonlarınızı yapıyor. Doğum günü, evlilik yıldönümü ya da özel kutlamalarınızı, talepleriniz doğrultusunda organize ediyor.

Villanızda içecek, kahvaltı, öğlen ve akşam yemeklerinizin siparişlerini alıp, ailelerin damak zevkine göre menü hazırlanıp servis hizmeti veriyor. Çocuklarınızla ilgilenip, onların otel içindeki aktivitelerden yararlanmasını sağlıyor.

"Ortadoğu'dan ve İstan-bul'dan birçok tanıdık simayı ağırlıyoruz." diyen Adam&Eve Genel Müdürü Alper Uçar, haziran ve temmuzu yüzde 100'e yakın dolulukla geçirdiklerini anlatıyor. Villalarda konaklama fiyatlarının seçilecek konsept ve konaklayacak kişi sayısına göre değiştiğini ifade ediyor. Fikir vermesi açısından bu villalarda gecelik fiyat en az 1.000 dolar. Kişi sayısı sekize ulaştığında fiyat 6 bin dolarları yakalıyor. Fakat otelin sağladığı özel indirim ve 7 gün üzeri konaklama indirimleri ile ücretler daha makul hale geliyor.

Adam&Eve, 85 farklı milletten turist ağırlıyor
Adam&Eve, tüm dünyanın "Turizm Oscarları" olarak kabul ettiği "World Travel Awards" tarafından, dört yılda tam 12 kez ödüllendirildi. Bu 12 ödülün dördünü "Dünyanın En İyi Dizayn Oteli" dalında dört yıl üst üste kazandı. Yine dört yıl üst üste olmak üzere "Avrupa'nın En İyi Dizayn Oteli" ödülüne layık görüldü. 2011'de 70 bine yakın turistin tercih ettiği Adam&Eve, bu yıl Moskova'da düzenlenen EMITT Turizm Fuarı kapsamında ilk kez verilen Rusya Seyahat Ödülü'nün de sahibi oldu. 2010 yılında 85 ulustan misafir ağırlayan Adam&Eve, 2011'de bu sayıyı 100'e çıkartarak kendi rekorunu kırmaya hazırlanıyor.

Arif Bayraktar/Zaman


Geri Dön