29 / 03 / 2024

Belen Devlet Hastanesi'nin temeli Mayıs ayında atılacak!

Belen Devlet Hastanesi'nin temeli Mayıs ayında atılacak!

Hatay’ın Belen ilçesine inşa edilecek olan devlet hastanesinin temeli Mayıs ayında atılacak.



Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Sağlık Bakanlığı tarafından ilçeye inşa edilecek olan Belen Devlet Hastanesi yapımı için Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan tahsis edilen 5 bin 500 metre kare arazinin etüt çalışmalarının tamamlandığını dile getirdi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Belen Şehitler Abidesi Sosyal Tesisi’nde gerçekleştirdiği toplantıda basın mensuplarına açıklamalar yapan Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, ‘Zeytin Dalı Harekatı’ ile terör örgütlerine karşı Afrin’de iki ay süren operasyonlarda Türkiye’nin ne kadar güçlü bir ülke olduğunu kanıtladığını belirterek, “Ülkemizin sınırları içerisinde terör koridoruna izin vermeyeceğiz. Bir karış toprağımızı hiçbir güce teslim etmeyeceğimizi tüm dünyaya göstermiş olduk. Bizi yıkmaya kimsenin gücü yetmeyecektir” diye konuştu. 

Başkan Vurucu sözlerine şöyle devam etti, “Belen Devlet Hastanesi’nin imar plan çalışmalarını tamamlayarak, bakanlık tarafından yatırım programına alınmasını sağladık. 5 bin 500 metre kare üzerinde zemin etüdü gerçekleştirilen hastanemize ilk kazmayı Mayıs ayında vuracağız. Allah kimsenin sağlığını bozmasın, hastaneye de düşürmesin ama ilçemiz vatandaşlarının her türlü ihtiyacını karşılayacak olan hastanemiz, ilçe vatandaşlarımızın hastane çilesine son verecek” dedi.
 


Geri Dön