18 / 04 / 2024

Bellona, Avusturya'da ilk mağazasını açtı!

Bellona, Avusturya'da ilk mağazasını açtı!

Boydak Holding mobilya grubu markalarından Bellona, Avusturya'nın başkenti Viyana'da ilk mağazasını açtı. Bellona böylece Avusturya'da ilk, Avrupa'da ise 47'inci mağazasını faaliyete geçirmiş oldu.



Boydak Holding mobilya grubu markalarından Bellona, Avusturya'nın başkenti Viyana'da ilk mağazasını açtı. Yurtdışı açılımlarıyla mağazalaşma atağına hız kesmeden devam eden Bellona böylece Avusturya'da ilk, Avrupa'da ise 47'inci mağazasını faaliyete geçirmiş oldu.


Boydak Holding çatısı altında, ev modasında farklı tasarımları, çeşitliliği ve fonksiyonelliği ile müşterilerine her zaman zevkli alternatifler sunan Bellona, yurtdışında 112'nci, Avrupa'da ise 47'inci mağazasını Avusturya'nın başkenti Viyana'da açtı. Bin 250 metrekare üzerine kurulan Bellona Viyana mağazası, şehir merkezinde bulunuyor.


"VİYANA'DAN SONRA SIRADA MARSİLYA AÇILIŞIMIZ VAR"


Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak, "Bellona, halen Türkiye dahil 60 ülkede 800'e yakın mağazasıyla hizmet veriyor. Bellona, 2015 yılında yüzde 12 büyümeyi, uzun vadede ise 2023 yılında bir dünya markası olarak 1000 mağazaya ulaşmayı hedefliyor. Yurtdışında açılan mağazalarımız yatırım tutarlarının yüksek olması, istihdama katkı sağlaması ve faaliyet gösterdiği bölgeye oluşturduğu sinerjiyle gerek ülkemizin gerekse markamızın imajına pozitif etki oluşturuyor." dedi.


Turizm ve alışveriş konusunda cazibe merkezi olan Viyana'da ilk kez mağaza açan Bellona'nın Viyanalı tüketicinin beğenisine sunduğu koleksiyonların geniş model, kumaş ve renk seçeneklerinden oluştuğunu söyleyen Bekir Boydak, "Viyana, hem Türk tüketicinin yoğun olduğu hem de kültürel olarak bizlere yakın milliyetlerden tüketicilerin bulunduğu bir pazar. Bellona olarak yurtiçi ve yurtdışı mağazalaşma atağımızı sürdürüyoruz. Aralık ayında Marsilya'da da ilk mağazamızı açmayı planlıyoruz. Avrupa'nın kalbinde, büyük metrekarelerde perakende satış noktalarımızın olmasından gurur duyuyoruz." diye konuştu.


Zaman



Bu haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Boydak Holding mobilya grubu markalarından Bellona, Avusturya’nın başkenti Viyana’da ilk mağazasını açtı. Yurtdışı açılımlarıyla mağazalaşma atağına hız kesmeden devam eden Bellona böylece Avusturya’da ilk, Avrupa’da ise 47’inci mağazasını faaliyete geçirmiş oldu.


Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak, "Bu yıl yeni pazarlarla tanıştık, Viyana’dan sonra sırada Marsilya açılışımız var. Bellona halen Türkiye dahil 60 ülkede 800’e yakın mağazasıyla hizmet veriyor. Bellona, 2015 yılında yüzde 12 büyümeyi, uzun vadede ise 2023 yılında bir dünya markası olarak 1000 mağazaya ulaşmayı hedefliyor." dedi.



Vatan



Geri Dön