27 / 04 / 2024

Benzin fiyatını gören ona yöneldi! Bakın hangi aracın satışı patladı?

Benzin fiyatını gören ona yöneldi! Bakın hangi aracın satışı patladı?

Benzin fiyatlarının durdurulamayan hızı araç sahiplerini ve yeni araç almayı düşünenleri yeni çareler aramaya yöneltiyor. Benzinde ve otomobilde fiyat artışları devam ederken o aracın satışında ise her şeye rağmen patlama yaşanıyor. İşte detaylar…



 

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) verileri Türkiye’nin hangi araca yöneldiği konusunda ilginç sonuçlar ortaya çıkardı.

Aralık  ayında dört tekerlekliden 2 tekerlekliye yönelimin çarpıcı artışı rakamlara yansırken,  yüzde 264,2 oranında büyüme yaşanan motosiklet sektöründe toplam satış adedi 415 bin 544 oldu.

Benzin fiyatını gören ona yöneldi! Bakın hangi aracın satışı patladı?

TAHMİNLERİ BİLE AŞTI

TÜİK tarafından açıklanan 2022 yılı motosiklet sektörü verilerine göre, motosiklet sektörü büyümesi rekor düzeye ulaştı.  Geçen yıl toplam Pazar, Motosiklet Endüstrisi Derneği’nin 400 bin tahminini de aşarak,  Aralık ayında bir önceki yıl aynı döneme kıyasla patlama gerçekleştirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön