20 / 05 / 2024

Benzin, mazot, elektrik ve doğalgaz fiyatlarına yüzde 50 indirim geliyor mu? Kanun teklifi Meclis'e sunuldu!

Benzin, mazot, elektrik ve doğalgaz fiyatlarına yüzde 50 indirim geliyor mu? Kanun teklifi Meclis'e sunuldu!

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, elektrik, benzin, mazot ve doğalgaz fiyatlarının yüzde 50 düşürülmesi için Meclis'e kanun teklifi sundu. İşte ayrıntılar...



CHP  Ankara  Milletvekili Yıldırım Kaya, elektrik, benzin, mazot ve doğalgaz fiyatlarının yüzde 50 düşürülmesi için Meclis'e kanun teklifi sundu. Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Cumhur İttifakı'nın teklifiyle su fiyatının yüzde 50 düşürmesini tiyatro olarak değerlendiren Yıldırım Kaya, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Benzin, mazot, elektrik ve doğalgaz fiyatlarına yüzde 50 indirim geliyor mu? Kanun teklifi Meclis e sunuldu!

Sözcü'de yer alan habere göre; Kaya, konuyla ilgili açıklamasında "Bu tiyatro oyununun aktörleri, AKP ve MHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri. ASKİ'nin 23 liraya mal ettiği suyu, yani elektrik ve diğer giderler neticesinde 23 liraya mal edilen suyu, Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankaralılara 13 liraya veriyor" ifadelerini kullandı ve '13 liradan değil, 6,50 liradan verilsin' diye indirim teklifinde bulunduklarını belirtti. 

Buna karşılık AKP ve MHP milletvekillerine bir çağrıda bulunan Yıldırım Kaya, "Eğer gerçekten samimiyseniz, halkın duyguları ile oynamıyorsanız o zaman 85 milyonun sorununa çözüm üretelim" açıklaması yaptı ve kanun teklifine destekte bulunulmasını istedi. 

İşte CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya'nın, elektrik, benzin, mazot ve doğalgaz fiyatlarının yüzde 50 düşürülmesine ilişkin verdiği o kanun teklifinin tüm detayları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön