24 / 04 / 2024

Bereket Varlık Kiralama 170 milyon TL kira sertifikası satacak!

Bereket Varlık Kiralama 170 milyon TL kira sertifikası satacak!

Bereket Varlık Kiralama'nın 84 gün vadeli, 170 milyon Türk lirası tutarındaki kira sertifikası ihracı SPK tarafından onaylandı. 



Bereket Varlık Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yurt içi kira sertifikası ihracı için SPK'ya Tertip İhraç Belgesi müracaatı ve onayı hakkında açıklama yaptı.  

Bereket Varlık Kiralama, Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, yönetim sözleşmesi ve alım satım sözleşmesinin birlikte kullanılması suretiyle yurt içinde halka arz edilmeksizin tahsisli olarak gerçekleştirilecek 84 gün vadeli, 170 milyon Türk lirası tutarındaki kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yaptı. Başvuru Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. 

Bereket Varlık Kiralama'nın KAP açıklaması:
Sermaye Piyasası Kurulu'nun 27.08.2020 tarih ve 53/1067 sayılı karar ile onaylanan ihraç tavanı kapsamında, Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, yönetim sözleşmesi ve alım satım sözleşmesinin birlikte kullanılması suretiyle yurt içinde halka arz edilmeksizin tahsisli olarak gerçekleştirilecek 84 gün vadeli, 170.000.000,- Türk lirası tutarındaki kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yapılmış olup yapılan başvuru Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanmıştır. Kamuoyunun bilgisine arz ederiz.

Dosya için tıklayın


Geri Dön