19 / 03 / 2024

Bergama’ya millet bahçesi müjdesi!

Bergama’ya millet bahçesi müjdesi!

2 yıllık başkanlık göreviyle ilgili konuşan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, ''TOKİ konutları inşaatı ile hemşehrilerimiz ev sahibi oluyor. Millet bahçesiyle de Bergama’nın silüeti değişecek'' dedi. 



İzmir Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, 2 yıllık başkanlık görevi hakkında değerlendirmelerde bulundu: “İlçemiz, projelerimizle kabuk değiştirmeye başladı” diyen Koştu, açıklamalarına şu şekilde devam etti: “Başlamanın bize nasip olduğu, Selinos Antik Kanal Restorasyon ve Islah Projesi de önemli. 2021’in sonuna kadar Bergama’nın büyük bir kısmı doğalgazla buluşmuş olacak. 274 adet konut, 1 adet cami ve çevre düzenlemesini kapsayan  TOKİ  konutları inşaatı ile hemşehrilerimiz ev sahibi oluyor. Millet bahçesiyle de Bergama’nın silüeti değişecek.'' Milliyet'te yer alan habere göre; Bergama için adeta ‘Yatırım Avı’ na çıktıklarını söyleyen Başkan Koştu, şunları söyledi:

Bergama’ya millet bahçesi müjdesi!

Hizmet için her kapıyı çaldık

“İki yılda adeta kapı kapı dolaşıp yıllardır konuşulan ama yapılmayan yatırımları getirdik. TOKİ 57 milyon, doğalgaz 70 milyon, Selinos Projesi 51 milyon, KYK Öğrenci Yurdu 27 milyon, Millet Bahçesi yaklaşık 72 milyon, yollar için yaptığımız çalışmalara 6 milyon başta olmak üzere toplam 298.5 milyonluk yatırımı Bergama ile buluşturduk.”

Bergama’ya millet bahçesi müjdesi!

Hakan Koştu: Bergama’ya ilk etapta 274 konut inşa edilecek!


Geri Dön