19 / 04 / 2024

Beşiktaş'ın kripto parası var mı, ne zaman çıkacak? Rain nedir?

Beşiktaş'ın kripto parası var mı, ne zaman çıkacak? Rain nedir?

Futbol kulüpleri de kripto para atılımları yapıyor. Beşiktaş’ın da bu yönde çalışmaları olduğu biliniyor. Spor kulüpleri token piyasasına girerken, şirketlerin de dikkatini çekiyor. Beşiktaş, kripto para platformu Rain ile 2 yıllık göğüs reklamı konusunda anlaşmaya vardı.



Beşiktaş’tan Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, "Rain Yazılım ve Ticaret A.Ş. ile 2023-2024 sezonu sonuna kadar Güney Tribün Sponsorluğu ve 22-2023 sezonundan başlamak üzere 23-2024 sezonu sonuna kadar Forma Göğüs Sponsorluğu kapsamında Şirketimize toplam 12 milyon 250.000 euro + KDV ödenmesi konusunda anlaşmaya varmıştır." ifadeleri kullanıldı.

BEKO GİTTİ, RAİN GELDİ

Beşiktaş’ın Rain ile yaptığı anlaşmayla beraber kulübün yıllarca sponsoru ve göğüs reklam sahibi olan Beko ile anlaşma sona erdi.

 Beşiktaş ın kripto parası var mı, ne zaman çıkacak? Rain nedir?

‘’GELİRLERİ ARTIRMAKTAN BAŞKA ÇARE YOK’’

Futbolun profesyonel ve ekonomisinin çok farklı noktalara doğru ilerlediğini vurgulayan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, buna ayak uydurabilen kulüplerin çok başarılı olacaklarını kaydederek, geleceklerini de garanti altına alacağını söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön