20 / 04 / 2024

Beşiktaş'tan Mandzukic'e lüks villa teklifi!

Beşiktaş'tan Mandzukic'e lüks villa teklifi!

Transferde Hırvat golcü Mandzukic ile ilgilenen Beşiktaş, yıldız ismi kadrosuna alamadı. Anlaşma son anda yatarken transferinin gerçekleşmeme sebebinin 3 milyon euro'luk imza parasını nakit olarak istemesi olduğu öğrenildi. 



Türkiye'de transfer dönemini pazartesi günü biterken, siyah-beyazlıların renklerine katmak için büyük çaba gösterdiği Mario Mandzukic'in transferinin neden gerçekleşmediği öğrenildi. 

Milliyet'te yer alan habere göre; Beşiktaş, transferin son gününde Mandzukic ile kıran kırana bir pazarlık gerçekleştirdi. Öyle ki Mandzukic ve menajeri, pazartesi gün boyunca Beşiktaşlı yöneticilerle 3-4 kez görüntülü olarak konuştu. Hatta görüşmelere West Ham ve Lokomotif Moskova molası bile verildi. Hırvat oyuncun ve menajeri büyük ölçüde ikna oldu. Buna göre Mandzukic, senelik 2.5 milyon euro garanti ücretine ve 2 senelik sözleşme teklifine 'evet' dedi.

Ama tecrübeli forvetin bir isteği daha bulunuyordu. Hırvat golcü, 3 milyon euro'luk imza parası istedi.

Beşiktaş yönetimi bu istek için "Hepsini nakit ödemeyelim, bir kısmının karşılığında sana havuzlu, lüks bir villa verelim" dedi. Fakat Hırvat yıldız "Hepsini nakit istiyorum" deyince görüşmeler tıkandı ve transfer gerçekleşmedi.

Şekip Mosturoğlu: Fenerbahçe gayrimenkul zenginidir!


Geri Dön