25 / 04 / 2024

Beyaz inşaat, 2016'da kentsel dönüşüm projeleriyle büyüyecek!

Beyaz inşaat, 2016'da kentsel dönüşüm projeleriyle büyüyecek!

Beyaz inşaat, 2016'da kentsel dönüşüm projeleriyle büyüyecek. Topkapı Beyaz Park Projesini hayata geçiren Beyaz, "Önümüzdeki 10 yıl içinde ağırlıklı olarak fabrika arazileri üzerinde konut, ticari alan ve otel projeleri üretmeyi planlıyoruz" dedi.



İstanbul'un kalbi Topkapı'da Beyaz Park Topkapı projesini hayata geçiren Beyaz İnşaat, satışlarda yüzde 20 seviyesine ulaştı.  İstanbul'un kalbi Topkapı'da konumlandırılan Beyaz Park Topkapı projesiyle toplam yaklaşık 86 bin metrekarelik inşaat alanında, 371 konut ve tamamı dört bin metrekareyi bulan ticari ünite alanları yer alıyor. Beyaz Park Topkapı'da lansman dönemine özel olarak dairelerin fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. 


100 MİLYON TL'LİK YATIRIM

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Beyaz, "43 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Bu döneme kadar binlerce konuta, yüzlerce ofise imzamızı attık. Şimdi de İstanbul'un en değerli noktalarından Topkapı'da, Beyaz Park Topkapı projemizi 100 milyon TL yatırımla hayata geçiriyoruz. Son derece değerli bir lokasyondaki projemiz, bölgenin de gelişimi noktasında büyük önem taşıyor. Lansmanın ardından son derece avantajlı fiyatlarla satışlarımıza da başladık ve satışlarda yüzde 20 seviyesine ulaştık" dedi. 


YENİ PROJELER GELİYOR

Beyaz, sözlerine şöyle devam etti: "Bölgedeki diğer referans projelerimizle büyümemizi devam ettireceğiz. Topkapı semtindeki dönüşüm projelerinin yanı sıra resmi olarak belirlenen MİA içinde çalışmalarımız olacak. Bunun ilk adımını 1.5 yıl önce Eczacıbaşı Grubundan satın aldığımız 6 dönüm arazi ile Çukurova Grubu'na ait Akşam gazetesi arazisi üzerinde anlaşmaya vararak Beyaz Park Topkapı projesini geliştirdik. Benzer projelere bölgedeki araziler üzerinde anlaşmalara varırsak devam edeceğiz. Bunun yanında Gayrettepe'de Gayrettepe 53, Eyüp'te Mihmandar Konaklan'nı, Zeytinburnu Merkez Efendi'de otel, Florya'da da 11 dönüm arazi üzerine konut projesini de yine kentsel dönüşüm çerçevesinde hayata geçirmeyi planlıyoruz." 


11 BİN METREKARESİ SOSYAL DONATI ALANI

Topkapı'nın en değerli noktasında konumlanan proje, yaklaşık 86 bin metrekarelik alan üzerinde arsa bedeli hariç 100 milyon TL'lik yatırım ile yükseliyor. Son derece değerli bir bölgede yer alan Beyaz Park Topkapı projesinin 11 bin metrekaresi sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılarak sakinlerine ferah bir yaşam alanı sunacak. Proje bitiminde yaklaşık bin 200 kişinin yaşayacağı Beyaz Park Topkapı, estetik ve mimari özellikleriyle de dikkat çekiyor. İki etaptan oluşacak projenin mimarisinde Sabri Paşayiğit ve RGS İç Mimarlık'ın imzası yer alıyor. Yaklaşık 86 bin metrekare inşaat alanının da, 371 konut ve dört bin metrekarelik ticari üniteden oluşan projede, l+l, 2+1, 3+1 ve 4+l'den oluşan dört tip daire seçeneği sunuluyor. 

Bölgeye ve projenin donatılarına kıyasla ekonomik oranlarda tutulan fiyatlar, projeye olan ilgiyi artırıyor. Beyaz Park Topkapı'da 395 bin TL'den başlayan cazip fiyatlarla daire sahibi olunurken, alternatif ödeme planlarıyla da ödeme kolaylığı sağlanıyor. 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla uygun oranlarla kredi kullanılabilen projede; yüzde 25 peşinat ile Beyaz İnşaat bünyesinde 30 aya kadar da faizsiz taksitlendirme imkânı sunuluyor. İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği proje, 2017 yılının Aralık ayında teslim edilecek. 


Web: http://www.beyaz-insaat.com/


Yeni Şafak 



Haber Posta Gazetesi'nin ekinde şu şekilde yer aldı;


Beyaz inşaat imzalı Beyaz Park Topkapı projesinde 400 bin Liradan başlayan lansman fiyatlarıyla satışlar devam ediyor. Proje, 100 milyon liralık yatırım değerine sahip Beyaz İnşaat'ın Topkapfda hayata geçirdiği Beyaz Park Topkapı projesine ilgi devam ediyor. Lansman dönemi fiyatların devam ettiği projede konut fiyatları 400 bin liradan başlıyor. Proje, 371 konut ve ticari ünite alanlarından oluşuyor. 


Beyaz Park Topkapı projesini 100 milyon liralık yatırımla inşa ettiklerini söyleyen Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Beyaz, "Lansman öncesinde yoğun bir ilgiyle karşılaşmıştık- Bir çok yatırımcının da bu dönemde talebini aldık. Şu ana kadar projenin yüzde 15'i opsiyonlu diyebiliriz. Lansmanın ardından son derece avantajlı fiyatlarla satışlarımıza da başlıyoruz" dedi. 


4 tip daire alternatifi 

371 konut ve dört bin metrekarelik ticari üniteden oluşan projede, 1 +1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Beyaz Park Topkapı daireleri 70 metrekareden başlayıp, 210 metrekareye kadar çıkıyor. 


Firma bünyesinde FAİZSİZ taksitlendirme 

Beyaz Park Topkapı'da alternatif 120 aya kadar anlaşmalı kredi sunuluyor. Ana arterlere yakın bir noktada konumlanan proje; metro, metrobüs ve diğer toplu taşıma hatlarına da kısa bir mesafede yer alıyor. İnşa çalışmalarının devam ettiği proje, 2017 yılının Aralık ayında teslim edilecek. 


Posta Ek



Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Beyaz Park Topkapı projesinde 11 bin metrekarelik sosyal donatı ve peyzaj alanı bulunacak. Proje Sabri Pasayigit ve Beyaz İnşaat İstanbul Topkapı'da 1200 kişiye ev sahipliği yapacak yeni bir yaşam alanı inşa ediyor. 150 milyon lira yatırımla hayata geçecek Beyaz Park Topkapı projesinde 371 konut ve 4 bin metrekare ticari birim yer alacak. 


BEYAZ İnşaat'ın İstanbul'un merkezi bölgelerinden Topkapı'da hayata geçirdiği Beyaz Park Topkapı projesinde inşaat ve satışlar sürüyor. Yaklaşık 86 bin metrekarelik inşaat alanında, 371 konut ve 4 bin metrekareyi bulan ticari ünitelerden oluşan proje aile konsepti özelliğini taşıyor. 43 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösterdiklerini belirten Beyaz inşaat Yönetim Kurulu Başkam Muammer Beyaz; "Bu döneme kadar binlerce konuta, yüzlerce ofise imzamızı attık. Şimdi de İstanbul'un en değerli noktalarından Topkapı'da, Beyaz Park Topkapı projemizi 150 milyon TL yatırımla hayata geçiriyoruz. Son derece değerli bir lokasyonda yükselecek projemiz, bölgenin de gelişimi noktasında büyük önem taşıyor" dedi. Beyaz Park Topkapı projesinin 11 bin metrekaresi sosyal donatı ve peyzaj alanı ile ferah bir yaşam alanı sunacağını belirten Beyaz, proje bitiminde yaklaşık 1.200 kişinin yaşayacağı Beyaz Park Topkapı'nın, estetik ve mimari özellikleriyle de dikkat çektiğini söyledi. İki etaptan oluşacak projenin mimarisinde Sabri Paşayiğit ve RSG İç Mimarlık'm imzası yer alıyor. Projede daireler 70 metrekareden başlayıp 210 metrekareye kadar çıkıyor. 


2016 YILI İYİ GEÇECEK 

2016 yılının gayrimenkul sektörü için geçen yıla kıyasla daha iyi geçeceğini söyleyen Muammer Beyaz," Tek başına iktidar sektörü ateşledi. İstikrar olduğu sürece yatırımcı yatırım yapmaktan korkmuyor. 2016, geride bıraktığımız yıldan daha iyi geçecek. Çünkü ufkumuz açık. Birlik ve bütünlük devam ettiği sürece sektörün büyüyeceğine, gelişeceğine inanıyorum. 2016'dan çok umutluyuz ve yatırımlarımıza aralıksız devam edeceğiz. Şu ana kadar 3 binin üzerinde konut yaptık. Yeni projelerimizi ağırlıklı olarak Avrupa yakasında geliştiriyoruz" dedi. 


ÜNİVERSİTE BÖLGESİ OLDU 

Topkapı'nın üniversite bölgesi olduğunu ifade eden Muammer Beyaz, "Yıldız Üniversitesi, Yeni Yüzyıl Üniversitesi yanı başımızda yer alıyor. Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi bu bölgeye yapılacak. Yine komşu üniversiteler ve öğrenci yurtları bu bölgede. Yeni proje arayışlarımız sürüyor. Home ofisten ziyade orta ve üst gelir grubuna hitap eden aile konseptli projeleri hayata geçiriyoruz" dedi. 


BÖLGE DÖNÜŞÜYOR 

Dönüşüm projelerinin 120 aya kadar kredi bu bölgede kolay anlaşmalı bankalar geliştirildiğine dikkat aracılığıyla Beyaz, şunları  söyledi: "Burası fabrika bölgesi olduğu için kentsel dönüşüm projeleri geliştirilirken, arazi sahiplerinin çok ortaklı olmamasından dolayı anlaşmalar kısa sürede sağlanıyor. Bu bölge artık konuta dönüşüyor. Birçok konut projesi başladı ve devam ediyor. Kısa zamanda planlı yapılaşma ile bölge özellikli, aranan ve tercih edilen bir yapıya kavuşacak." 


Plan olan yerde dönüşümün kolay olduğuna dikkat çeken Beyaz; "Önceden yapılaşma oluyor, plan sonradan geliyordu. Şimdi ise önce plan, soma yapılaşma. İBB ve Zeytinburnu Belediyesi; yol kat, arsa, yeşil ve yapılaşmada getirdikleri plan kuralı sektöre ve yatırımcıya kaliteli yapı sunma imkanını getirdi. Şimdi plan yapılıyor ve bu plana göre yapılaşma göre izin veriliyor. Bu vesile ile İBB ve Zeytinburnu Belediyesine teşekkür ediyorum. Çünkü; yeşile ve planlı yapılaşmaya önem veriyorlar. Betonlaşmaya izin vermediler" diye konuştu. 


Hürriyet


Haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Beyaz İnşaat tarafından 150 milyon liralık yatırımla Topkapı'da hayata geçirilen Beyaz Park Topkapı aile konsepti özelliğiyle dikkat çekiyor. Proje tamamlandığında 1.200 kişinin yaşadığı bir şehir haline gelecek


Beyaz İnşaat'ın İstanbul Topkapı'da hayata geçirdiği Beyaz Park Topkapı projesi yoğun ilgi görüyor. Yaklaşık 86 bin metrekarelik inşaat alanında, 371 konut ve 4 bin metrekareyi bulan ticari ünitelerden oluşan proje aile konsepti özelliği taşıyor. 43 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösterdiklerini belirten Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Beyaz, "Bu döneme kadar binlerce konuta, yüzlerce ofise imzamızı attık. Şimdi de İstanbul'un en değerli noktalarından Topkapı'da projemizi hayata geçiriyoruz. Son derece değerli bir lokasyonda yükselecek projemiz, bölgenin de gelişimi noktasında büyük önem taşıyor" dedi. 


BÖLGE KONUTA DÖNÜŞÜYOR 

Dönüşüm projelerinin bu bölgede kolay geliştirildiğine dikkat çeken Beyaz; "Burası fabrika bölgesi olduğu için kentsel dönüşüm projeleri geliştirilirken, arazi sahiplerinin çok ortaklı olmamasından dolayı anlaşmalar kısa sürede sağlanıyor. Bu bölge artık konuta dönüşüyor. Birçok konut projesi başladı ve devam ediyor. Kısa zamanda planlı yapılaşma ile bölge özellikli, aranan ve tercih edilen bir yapıya kavuşacak" şeklinde konuştu. 


150 MİLYON TL'LİK DEV YATIRIM 

Yaklaşık 150 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen projede, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan dört tip daire seçeneği sunuluyor. Beyaz Park Topkapı'da daireler 70 metrekareden başlayıp 210 metrekareye kadar çıkıyor. Beyaz Park Topkapı projesinin 11 bin metrekaresi sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrıldı. Tamamlandığında yaklaşık 1.200 kişinin yaşayacağı Beyaz Park Topkapı projesinin mimarisinde Sabri Paşayiğit ve RSG İç Mimarlık'ın imzası yer alıyor. 


ÜNİVERSİTE BÖLGESİ OLDU

Beyaz, "Artık bu bölge üniversite bölgesi oldu. Yıldız Üniversitesi, Yeni Yüzyıl Üniversitesi yanı başımızda yer alıyor. Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi bu bölgeye yapılacak. Yine komşu üniversiteler ve öğrenci yurtları bu bölgede. Yeni proje arayışlarımız sürüyor. Home ofisten ziyade orta ve üst gelir grubuna hitap eden aile konseptli projeleri hayata geçiriyoruz" dedi. 


Sabah


Haber Star'da şöyle yer aldı;


İstanbul’un merkezi bölgelerinden Topkapı’da yükselen Beyaz Park Topkapı projesi konut alıcıları tarafından büyük ilgi görüyor. Yüksek standartlarda yaşam vadeden projede fiyatlar 410 bin TL’den başlarken 60 ay için 0.95 faiz oranıyla banka kredi imkanı sunuluyor. Topkapı’nın en değerli noktasında konumlanan ve Aralık 2017 yılında tamamlanacak olan  proje, yaklaşık 86 bin metrekarelik inşaat alanına sahip proje 150 milyon TL’lik yatırım ile yükseliyor. İstanbul’un kalbindeki Beyaz Park Topkapı projesinde 371 konut ve tamamı dört bin metrekareyi bulan ticari üniteler yer alıyor.


Projenin 11 bin metrekaresi sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılarak sakinlerine ferah bir yaşam alanı sunacak.  Geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip Beyaz Park Topkapı’da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan dört tip daire seçeneği sunulurken, projede daireler 70 metrekareden başlayıp 210 metrekareye kadar çıkıyor.  Bölgeye ve projenin donatılarına kıyasla ekonomik oranlarda tutulan fiyatlar, projeye olan ilgiyi artırıyor. Beyaz Park Topkapı’da fiyatlar 410 bin TL’den başlatılırken, cazip fiyatlarla daire sahibi olunması için yatırımcılara uygun ödeme koşulları da sunuluyor. Yatırımcılar, anlaşmalı bankalar aracılığıyla 60 ay için 0.95 gibi uygun faiz oranlarıyla kredi kullanılabiliyor.


İstanbul’un en merkezi noktalarından Topkapı’da yükselen proje, ulaşım açısından da avantajlı bir konumda yer alıyor. Tüm ana arterlere çok yakın bir noktada konumlanan proje, Sultanahmet’e 8 kilometre, Atatu?rk Havalimanına 10 kilometre,Yenikapı Deniz Otobu?su? iskelesine 6.5 kilometre, MarmarayZeytinburnu durağına ise 5 kilometre gibi kısa bir mesafede yer alıyor.


Star 


Geri Dön