25 / 04 / 2024

Beylikdüzü Asmalı Hayat villa fiyatları!

Beylikdüzü Asmalı Hayat villa fiyatları!

Firma: Dekar Yapı

Proje: Dekar Asmalı Hayat

Beylikdüzü Asmalı Hayat villa fiyatları konum ve alanlarına göre değişiyor. Peşin veya banka kredili olarak ödeme yapılabilen projede 244 adet bahçeli ev bulunuyor.



Dekar Asmalı Hayat Konutları'nın ilk etapta 2016 yılı Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor. Projenin 4 bin 350 metrekaresi ticaret alanı için ayrıldı. 


Beylikdüzü Asmalı Hayat villa fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Projede liste fiyatı üzerinden peşin veya kredili alımlarda yüzde 5 indirim imkanı sağlanıyor. 


78 bin metrekare arsa alanı üzerinde  Dekar Yapı  tarafından inşa edilen Asmalı Hayat Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçiriliyor. 


Konut tipleri 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak dizayn edilen Asmalı Hayat Dekar Yapı projesinde 244 tane villa yer alıyor. Projede konutların alanları 149 metrekare ile 361 metrekare arasında değişiyor. 


Beylikdüzü Asmalı Hayat villa fiyatları 821 bin TL - 2 milyon 312 bin TL olarak belirlendi. Projede yüzde 25 peşinde kalan tutar için banka kredisi kullanılabiliyor. 


Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü'nde çocuk oyun alanları, tenis kortu, fitness salonu,  özel yürüyüş yolları, bisiklet parkurları ve basketbol sahası gibi sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor. 


Beylikdüzü Asmalı Hayat adres: Marmara Mahallesi, Hürriyet Bulvarı, No:251 Beylikdüzü – İstanbul


Dekar Asmalı Hayat iletişim

Telefon : 0212 875 05 01

Web: http://www.dekaryapi.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön