28 / 03 / 2024

Beylikdüzü Demir Romance'ta 60 dükkan satışta!

Beylikdüzü Demir Romance'ta 60 dükkan satışta!

Beylikdüzü'ndeki Demir Romance konut projesinde yaşam ağustos ayında başlıyor. Projede ticari alanlarını oluşturan Romance Çarşı'nın satışları da devam ediyor. Dükkanların metrekare satış fiyatı 6 bin liradan başlıyor.



İSTANBUL Beylikdüzü'nde Demir inşaat imzası ile hayata geçen Demir Romance projesinde geri sayım başladı. Projede yaşam ağustos ayında başlayacak ünlü markalara ev sahipliği yapmaya hazırlanan Romance Çarşının satışları devam ederkea şirket yetkilileri yüksek kazanç vaad eden ticari alanlann yatııımcılaıdan ilgi goıdıiğünu belirtiyor. 



Demir Romance'm Beylikduzu'nün yeni çekim merkezi olacağına dikkat çeken Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Hami t Demir. "Demir Ronıance'm ticari alanlarını oluşturan "Romance Çarşı" birbirinden unlu markalara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.



Burada konumlanacak olan mağazalar, merkezi lokasvoniarı ile bölge insanına hizmet verirken, burada yapılacak yatınmlann hızlı bir şekilde gen dönmesini sağlayıp yatırımcısına yüksek kazanç sağlayacak. Sosyal alanlarından 22 bin metrekarelik yeşil alanlarına kadaı sağladığı olanaklarla ınsanlaıa kaliteli biı yaşam tarzı sunan Demir Romance. oturum amaçlı tercih ediliyor. Satışları bıiyük olçude tamamlanan Demir Romance pıojesi, bölgenin yeni çekim merkezi olacak" dedi. Denıiı. 

projede oturanların ya m sıra bölge halkrna da hizmet verecek olan Romance Çarşı da konumlanan ticari alanların metrekare satrş fiyatının 6 bin TL'den başladığım dile getirdi. 




EV DE VAR VİLLA DA 

Beylikduzü'nun tek akıllı ev teknolojisini barındıran Denıiı Romance'ta 1+1,2+1,3+1,4+1, 4.5+1 gibi 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği sunuluyor. E S'e. metrobuse. okul ve dershanelere, tam teşekküllü iki hastaneye, bölgenin en buyuk alışveriş merkezine yürüyerek 5 dakika. TEM bağlantı yoluna aracımızla 5 dakika, Atatürk Havalimanına da 15 dakika mesafede yer alıyor. 170 bin metrekare brüt inşaat alanında sahip Demir Romance'da. süs havuzlan, köprüler ve fıskiyelerle huzurlu bir yaşam yaratılması hedefleniyor. Projede, açık ve kapalı yüzme havuzlan, tenis kortu, basketbol sahası, dans eğitim merkezi, diyetisyen hizmeti, dans eğitim merkezi, bay-bayan güzellik merkezi, koşu ve bisiklet parkurları, çocuk oyun alanları, spor kompleksi, Turk hamamr ve sauna yer alıyor. 




Hürriyet


Geri Dön