23 / 04 / 2024

Beylikdüzü Marmara Mahallesi Sosyal Tesisleri hizmete açıldı!

Beylikdüzü Marmara Mahallesi Sosyal Tesisleri hizmete açıldı!

Vatandaşların uygun ve kaliteli ortamlarda bir araya gelerek sosyalleşebilmeleri için mekanlar üreten Beylikdüzü Belediyesi, en son Marmara Mahallesi Sosyal Tesisleri’ni hizmete açtı.



Mekanın açılışını yoğun bir katılım ile yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Burada en iyi kahve, en iyi çay, en uygun şekilde servis edilecek. Vatandaşımız en kalitelisine en ekonomik şekli ile ulaşacak. Bu konuda tavizimiz yok” dedi.

Beylikdüzü, yeni bir sosyal tesise daha kavuştu. Marmara Mahallesi 105 -107’inci sokak arası Kadir Topbaş Parkı içerisinde yer alan tesisin bitki dikimi, peyzaj gibi çevre düzenlemeleri Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından tamamlandı. Parka ayrıca banklar çocuk oyun grubu montajı ve zemin düzenleme yapıldı. Beylikdüzü halkı, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin katıldığı Marmara Mahallesi Sosyal Tesisleri’nin açılışını Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptı.


İLÇEDE SOSYAL TESİSLER ARTACAK

Sosyal tesisler kavramını tüm Beylikdüzü’ne yaymak istediklerini vurgulayan Başkan İmamoğlu, “Buralar bizim toplanma yerlerimiz. Yaşayanlar ve yönetenler olarak kaynaşacağımız, çeşitli etkinliklerde bulaşacağımız yerler. Bu sürece sahip çıkan ve çıkacak çok sayıda yol arkadaşımız olduğunu biliyorum. Önceleri buralar özelleştirilmiş mekanlar olarak belediye hizmetinin dışında alanlardı. Biz de bu noktaları vatandaşlarımıza kazandırıyoruz. Çok yakında Megakent Şair Nigar Parkı içine de bir tesis geliyor. İlçe çapında sosyal tesisleri arttırmak için çalışıyoruz ” diye konuştu.


“BURALAR VATANDAŞLARIMIZA EMANET”

Marmara Mahallesi Sosyal Tesisleri’nin büyük bir özenle halkı karşılayacağını belirten Başkan İmamoğlu, “Burada en iyi kahve en iyi çay en uygun şekilde servis edilecek. Vatandaşımız en kalitelisine en ekonomik şekli ile ulaşacak. Bu konuda tavizimiz yok. Halkımız çekinmeden buraya gelebilecek. Bir etkileşim alanı kuracağız. Dönem dönem vatandaşlarımız ile etkinliklerle bir araya geleceğiz. Birbirini iten değil çeken ortamlar oluşturmalıyız” şeklinde konuştu. İmamoğlu, tesisin hayırlı olmasını diledi ve “Bu mekanlarımız inşallah hep güzel sebepler ile toplanmamıza vesile olsun. Bu tesisler vatandaşlarımıza emanettir” dedi.


Hürriyet


Geri Dön