25 / 04 / 2024

Beylikdüzü'nde 15 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Beylikdüzü'nde 15 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Beylikdüzü’nde yaşayan vatandaşların 15 yıldır süren tapu hasreti sona erdi. Vatandaşlar, tapularına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle tapular sahiplerine verildi..



Beylikdüzü’nde 15 yıldır yaşanan tapu sorunu, çözüme kavuşturuldu. Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle vatandaşlar uzun bir bekleyişin ardından tapularına kavuştu. Düzenlenen tapu teslim törenine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekilleri Umut Oran, Süleyman Çelebi, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. 150 bin metrekare üzerinde bulunan Megakent’te yıllardır yaşanan tapu sorunu Beylikdüzü Belediyesi’nin çalışmalarıyla sona erdi. Vatandaşlar tapularını CHP milletvekilleri ve Başkan Ekrem İmamoğlu’nun elinden aldı.


Başkan İmamoğlu, tapu sorunlarının çözüme kavuşması için ciddi bir çalışma yürüttüklerini belirterek, “bugün burada yüzlerce insana tapu dağıtmak, tapularını vermek, hayatlarındaki belki de en değerli evraklarından birini almalarına vesile olmak için toplandık. Bu bizi çok onurlandırdı, çok mutlu etti” dedi.


“MEGAKENT’TE 2 BİN 600 KİŞİYİ İLGİLENDİREN TAPU SORUNU VARDI”

Megakent’in yaklaşık 2 bin 600 kişiyi ilgilendiren tapu sorununun olduğunu söyleyen İmamoğlu, “Bugün sanıyorum bine yakın bir kısmının tapularını dağıtmış olduk, ama tapu dağıtmakla bitmiyor sonrasında kat ittifakı kuran siteler olacak, yine sonrasında iskan sorunu çözmek için belediyemize gelen vatandaşlarımız olacak tamamı ile ilgili sürecin takipçisi olacağız, burada bitmiyor, devam eden tüm işlerinde de belediyemiz yardımcı olacak” diye konuştu


Milliyet


Geri Dön