19 / 04 / 2024

Beyoğlu Belediyesi MIPIM 2015 Fuarı'na katılacak!

Beyoğlu Belediyesi MIPIM 2015 Fuarı'na katılacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu’nda yatırım yapan sektör temsilcileriyle birlikte Fransa’da MİPİM Fuarı’na katılacaklarını belirtti...



Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu’nda yatırım yapan sektör temsilcileriyle birlikte Fransa’da MİPİM Fuarı’na katılacaklarını belirterek, “Amacımız Beyoğlu’ndaki bütün yatırımları belli bir proje, bir maket içerisinde hem yerli hem yabancı diğer yatırımcıların dikkatine sunmaktır” dedi.


Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Fransa’nın Cannes şehrinde Pazartesi günü gerçekleştirilecek MİPİM Fuarı öncesi, iş adamları ve basın mensuplarıyla bir araya gelerek ilçedeki yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Beyoğlu Belediye Başkanlığı binasının meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Demircan, 32 büyük ölçekli yatırımcının katılacağı MİPİM Fuarına hep birlikte gidiyor olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Fuara katılacak olan yatırımcılar, Beyoğlu Investors Group (BIG) adı altında bir araya geldi. 


Organizasyon ile ilgili bilgi veren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Beyoğlu Belediyesi’nin sınırları içerisinde Beyoğlu’na hem yatırım yapan hem yaptığı yatırımları işletmeye alan grubu organize ettik. Çünkü onların dünyadaki emlak piyasasında kendisini tanıtmaya ve orada finans bulmaya ihtiyaçları var. Hep birlikte Fransa’da koordine olan MİPİM fuarına birlikte bir organizasyonu gerçekleştiriyoruz. Amacımız Beyoğlu’ndaki yatırımcıları desteklediğimizi hissettirmek ve onların finans kaynaklarında yardımcı olabilmek ve bu güveni sağlayabilmek. Beyoğlu’ndaki bütün yatırımları belli bir proje, bir maket içerisinde hem yerli hem yabancı diğer yatırımcıların dikkatine sunmaktır” diye konuştu.


Başkan Demircan, “Beyoğlu’nda belediyecilik anlayışımız bir yandan sosyal belediyeciliği bir araya getirme gayreti içinde devam ederken, öte yandan mevcut binaları koordine edilmek ve yatırımcı üzerinden şehrimizi güzelleştirmek. Bu çerçevede hem de buradaki gençlerimize istihdamı sağlayabilmek onlara iş ve aş bulmak, onların bu toplum içerisinde refahlarını arttırmak gibi hedeflerimiz var. Dolayısıyla bunu anca iş adamlarımızla yatırımcılarımızla gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz daha yaşanabilir daha refah seviyesi artmış bir Beyoğlu yaratmak” dedi. Toplantı sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Demircan, fuara katılacak olan yatırımcı firma temsilcileriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.


Milliyet


Geri Dön