27 / 04 / 2024

Beyoğlu'nda yatırım cazibesi!

Beyoğlu'nda yatırım cazibesi!

Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İstiklal Eczanesi’nin açılışına katıldı. Açılışta konuşan Demircan, bölgede hayata geçirilen yatırımlardan bahsetti.



Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu’nda faaliyete başlayan İstiklal Eczanesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Başkan Demircan, “Beyoğlu, 50 bin yatağı, 19 bin esnafı ve İstiklal Caddesi’nin liderliği ile İstanbul’un ve Türkiye’nin vizyonu olmaya devam ediyor” diye konuştu. 

 

Beyoğlu nda yatırım cazibesi!

 

Türkiye’nin kalbi olarak görülen Beyoğlu, yatırımlarla birlikte cazibesini hızla arttırıyor. İlçedeki en büyük gelişme ise, geçtiğimiz yıl “dükkanlar kapanıyor” diye oluşturulmaya çalışılan algı  İstiklal Caddesi'nde yaşanıyor. Altyapı, Üstyapı çalışmaları ve Çevre Düzenlemesinin yanı sıra Nostaljik Tramvay Raylarının yenilendiği caddede her geçen gün yeni bir işletme faaliyete başlıyor. 

İstiklal Eczanesi’nin açılışını yapan Demircan, Beyoğlu’nun turizm ekonomisiyle Türkiye’nin vizyonu olmayı sürdürdüğünü söyledi. Başkan Demircan konuşmasında, “Beyoğlu, 50 bin yatağı, 19 bin esnafı ve İstiklal Caddesi’nin liderliği ile İstanbul’un ve Türkiye’nin vizyonu olmaya devam ediyor. Ekonomimiz turizm üzerinden kendisini İstanbul’da hissettiriyor. Özellikle de Taksim de cadde ve sokaklarımız gece gündüz dolu. Bizi mutlu eden en önemli şey ise ana cadde üzerinde olduğu kadar ara sokaklarda da yeni yeni yatırımların, yeni yeni heyecanların var olması. Bu trend Beyoğlu’na bakış açısının ne kadar güzel olduğunu göstermesi açısından kıymetli. Bugün de bir genç yatırımcımız daha tercihini İstiklal Caddesinden yana yaptı. Çünkü Beyoğlu’na ve geleceğine inanıyor, çünkü Beyoğlu her zaman hareketli ve dinamik bir yer.” dedi.


Geri Dön