18 / 04 / 2024

Beyşehir'de 2. Etap TOKİ sevinci!

Beyşehir'de 2. Etap TOKİ sevinci!

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir ilçesinde 2. etap TOKİ projesinin hayata geçmesi sonrasında anahtar teslimi yapılarak yeni konutlarında oturmaya başlayan hak sahibi ailelere hayırlı olsun mektubu gönderdi. 



Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir ilçesinde 2. etap  TOKİ  projesinin hayata geçmesi sonrasında anahtar teslimi yapılarak yeni konutlarında oturmaya başlayan hak sahibi ailelere gönderdiği birer mektupla yeni dairelerinin hayırlı olmasını diledi. 

Milliyet'te yer alan habere göre Özaltun yaptığı yazılı açıklamada, Beyşehir Belediyesi öncülüğünde başlatılan ve TOKİ Başkanlığı tarafından Avşar Mahallesi’nde devreye konulan 2. etap toplu konut projesinin bir süre önce tamamlandığını dile getirdi. 

Proje kapsamında yapılan konutların bitmesinin ardından hak sahibi ailelerin 21-28 Ekim tarihlerinde yapılan anahtar teslimi ile yeni dairelerine kavuştuğunu ve taşındıkları yeni adreslerinde ikamet etmeye başladığını ifade eden Özaltun, "Avşar Mahallemizde dönemimizde hayata geçirilen toplu konut projesinden 469 vatandaşımız istifade ederek konut sahibi oldu." diye açıklama yaptı. Özaltun, şunları söyledi:

"Modern bir dünya kenti olma yolunda bizim dönemimizde atağa kalkan, hızla ilerleyen Beyşehir’de altyapıdan üst yapıya, sosyal ve kültürel yaşantıdan eğitime, kısacası her alanda başarılı, halkımızın da takdirini kazanmış çalışmalar gerçekleştirdik. İlçemizde bugüne kadar hep ‘hayal, yapılamaz’ denilen projeleri hayata geçirdik. Çok şükür ki, sözünü verdiğimiz 2.etap TOKİ konutlarını da Beyşehir Belediyemizin öncülüğünde ve girişimleriyle Beyşehir’e kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz."


Geri Dön