19 / 04 / 2024

Bilal Saygılı: GABORAS ile ticaret kolaylaşacak!

Bilal Saygılı: GABORAS ile ticaret kolaylaşacak!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği  (MÜSİAD) İzmir Şubesi, “GABORAS Gayrimenkul Borsası ve SENYAP Yatırım Ortaklığı” konulu toplantısını gerçekleştirdi…



MÜSİAD  İzmir  Şubesi İnşaat, Çevre ve Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu "GABORAS Gayrimenkul Borsası ve SENYAP Yatırım Ortaklığı" toplantısı gerçekleştirdi.

Sabah’ta yer alan habere göre; MÜSİAD İzmir Şubesi İnşaat, Çevre ve Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu, "GABORAS Gayrimenkul Borsası ve SENYAP Yatırım Ortaklığı" konusunu kapsayan Ocak ayı toplantısı Irmaklar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Irmak'ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Yapılan toplantıda, MÜSİAD'ın öncülüğünde kurulan SENYAP Yatırım Ortaklığı ve GABORAS Gayrimenkul Borsası ile Türkiye'deki konutların alım-satım ve kiralama gibi işlemlerinin elektronik ortamdan yapılabilmesi hedeflerinin hayata nasıl geçirildiği anlatıldı. Kemalpaşa'da Vatan Restaurant Kır Kahvaltı Salonu'ndaki toplantıda konuşan MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı; "İzmir iş dünyasının temsilcileri olarak, İzmir ve Türkiye ekonomisine katma değer sağlamak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. GABAROS projesi ile tapuya gitmeden online dünyanın neresinde olursanız olun gayrimenkul alım satımı yapabileceksiniz. ŞENYAP finans projesi ile de Firmaların ihtiyaç duyduğu finansman İçin yeni bir finans modeli ortaya çıkıyor" diye konuştu.

Bilal Saygılı: GABORAS ile ticaret kolaylaşacak!

Gayrimenkul Borsası dünyaya açılıyor!

 


Geri Dön