20 / 04 / 2024

Bilecik Belediyesi'nde imar planları konuşuldu!

Bilecik Belediyesi'nde imar planları konuşuldu!

Bilecik Belediyesi Meclisi, yılın son toplantısını Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can başkanlığında gerçekleştirdi. 



Meclisin ilk gündem maddesi olan geçen ay Bilecik Belediyesi Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen 2019 yılına ait performans programı konusu görüşülerek, oy birliği ile kabul edildi. 

Milliyet'te yer alan habere göre gündemin ikinci maddesi olan, yine geçen ay Bilecik Belediyesi Plan ve Bütçe komisyonuna havale edilen 2019 mali bütçesi konusu gündeme konu oldu. Bilecik Belediyesi’nin 2019 yılı taslak bütçesi 92 milyon TL olarak kabul edilirken, kabul edilen rakam oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin üçüncü maddesinde ise tarifeler, ücret ve kira bedelleri konuları görüşüldü. Gündem konusuyla alakalı Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, kira, tarife ve ücret bedellerinde herhangi bir şekilde fiyat artışı yapılmamasını ve Bilecik Belediyesi olarak suda yüzde 10 indirin yapılmasını meclis üyelerinin oylarına sundu. Sunulan talep, oy birliği ile kabul edildi.

Meclise sunulan ek gündem maddesi olan Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne 2 milyon 755 bin TL bütçe aktarılması konusu görüşülerek, bütçe aktarımı yapılması oy birliği ile kabul edildi. Son olarak görüşülen imar konuları Bilecik Belediyesi İmar ve Plan Komisyonu’na havale edilerek toplantı sona erdi.


Geri Dön