25 / 04 / 2024

Bilecik Belediyesi'nden satılık arsa!

Bilecik Belediyesi'nden satılık arsa!

Bilecik Belediye Başkanlığı, mülkiyeti belediyeye, Bilecik Özel İdaresine ve Müşterek Hizmetler Tesis ve Yaşatma Birliğine ait olan bin 687 metrekare büyüklüğündeki taşınmazı satışa çıkardı



Bilecik Belediye Başkanlığı, mülkiyeti belediyeye Bilecik Özel İdaresine ve Müşterek Hizmetler Tesis ve Yaşatma Birliğine ait olan Bilecik Merkez Gazipaşa Mahallesi’ndeki 32 pafta, 138 ada, 4 parselde kayıtlı bin 687 metrekare büyüklüğündeki taşınmazı satışa çıkardı.

Bitişik ve ticari 11 kat imar durumuna sahip olan taşınmazın kapalı teklif usulü artırma ile satılacağını duyuran taraflar tahmin bedel olarak 5 milyon TL, geçici teminat olarak 150 bin TL belirledi. İhale 25Kasım 2010 tarihinde gerçekleştirilecek.

Detaylı bilgi için tıklayın

 Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Basında yer alan diğer haberler:

Bilecik’te arsa arayanlara
Mülkiyeti Bilecik Belediye Başkanlığı, İl Özel İdaresi ve Bilecik Belediyesi Müşterek Hizmetler Tesis ve Yaşatma Birliği’ne ait olan bin 687 metrekare büyüklüğündeki taşınmaz satışa çıkarıldı. İmar planlarına göre taşınmaz üzerine ticaret imarlı 11 katlı bina yapılabilecek.
Taşınmazın kapalı teklif usulü artırma ile satılacağını duyuran taraflar, tahmini bedel olarak 5 milyon TL ve geçici teminat olarak 150 bin TL belirlediler. İhale, 25 Kasım 2010 tarihinde gerçekleştirilecek.


Geri Dön