26 / 04 / 2024

Bilecik Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Bilecik Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Sağlık Bakanlığı tarafından Bilecik'in Bozüyük İlçesi'ne 250 yataklı devlet hastanesi yapılacak. İhalesi yapılan projenin inşaat çalışmalarına yakın bir zamanda başlanacak. 



Sağlık Bakanlığı tarafından Bilecik'in Bozüyük İlçesi'nde yapılan 250 yataklı devlet hastanesinin ihalesi yapıldı. İnşaat çalışmalarına yakın zamanda başlanılacak hastane ile 3 ayrı yerdeki hastane sıkıntısı sona erecek.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, yeni hastanenin tüm bölümleri tek bir binada toplanacak. Yeni hastanenin bitmesiyle birlikte vatandaşlar her türlü sağlık hizmetini tek çatı altında alabilecek.

Yeni hastanenin yapım ihalesiyle ilgili konuşan  Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, “Bozüyük hastanesine kavuşuyor. 3 ayrı hastane derdine son verecek 250 yataklı devlet hastanemizin yapım ihalesi Sağlık Bakanlığımız tarafından yapıldı. Tüm hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun. AK Parti çalışıyor Bozüyük güçleniyor” ifadelerini kullandı.

Konu hakkında bir açıklama yapan AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, “Birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde kuruluş ve kurtuluşumuzun beşiği güzide topraklara ve orada yaşayan çok değerli hemşehrilerimize hizmet etmeye ilk günkü aşkla devam ediyoruz. Şehrimizin bir ihtiyacını daha gidermek için bir adım daha atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bozüyük Devlet Hastanemizin bugün ihalesini gerçekleştirdik. İnşallah en kısa zamanda müteahhidi belirlenip hızla yapımına başlayacağız. Bozüyük Devlet Hastanemizin ihalesi ve hastanemiz Bozüyüklü ve tüm Bilecikli hemşehrilerime hayırlı olsun diyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hep birlikte daha iyiye daha güzele." dedi.

Toplam 52 bin metrekarelik alan yapılacak olan hastane 250 yataklı olacak. Yeni hastanede Palyatif Bakım Merkezi, Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi ile Diş Protez Merkezi bulunacak.


Geri Dön