26 / 04 / 2024

Bilecik Bozüyük'te okullar bedavaya boyanıyor!

Bilecik Bozüyük'te okullar bedavaya boyanıyor!

Bilecik’in Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün, okullardaki profesyonel boyacı olan kadrolu hizmetlilerinden oluşturduğu tim sayesinde ilçedeki okullar bedavaya boyanıyor.



Okullarda hizmetli olarak çalışan Ramazan Bilgin, Serkan Şengönül ile Dedebey Atmaca, İlçe Kaymakamlığı oluru ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü emrine alındı. Profesyonel boya ve badanacı olan bu hizmetlilerle ilçe genelindeki bütün okulların boya ve badana işleri masrafsız yapılıyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş “Kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması ilkesinin ilçemizdeki canlı hali kurduğumuz boyacı timimizdir. 100.’üncü Yıl Ortaokulu bitirildikten sonra Rehberlik Araştırma Merkezi, şimdi de İçköy Ortaokulu boyanıyor. İşçilik maliyetimiz sıfır. Sadece boya satın alıyoruz. Ekibimiz boyuyor. Bugüne kadar Atatürk Ortaokulu, Metristepe Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Necip fazıl Kısakürek İlkokulu, Ertuğrul Gazi İlkokulu, Dodurga İlkokulu Ortaokulu, Zafer İlkokulu, Yavuz Sultan Selim Ortaokulu, Necatibey Ortaokulu, İçköy İlkokulu, Kandilli İlk Ortaokulu, Bekir Aral İlkokulu, Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi iç cephe boyaları boyacı timimiz tarafından yapılmıştır. Sırada Kumral Abdal Anadolu Lisesi var. Ben okullarımızın boyanmasında emek sarf eden Ramazan Bilgin, Dedebey Atmaca ve Serkan Şengönül ve ekipten tayin sebebi ile ayrılan Hüseyin Bilgin’e çok teşekkür ediyorum. Ellerinize sağlık. Okullarımız her geçen gün daha güzel oluyor. Kamu kaynaklarını israf etmeden etkin bir hale dönüştürüyoruz. Biz de yastığımıza kafamızı rahat koyuyoruz” dedi.


Hürriyet




Geri Dön