26 / 04 / 2024

Bilecik Pazaryeri'ne 66 konutluk proje yapılacak!

Bilecik Pazaryeri'ne 66 konutluk proje yapılacak!

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın’ın makamında gerçekleştirilen imza töreninde, Pazaryeri’ne yapılacak olan 66 konutlu projenin imzaları atıldı.



Bilecik’in Pazaryeri ilçesine yapılacak olan 66 konutlu projenin imzaları atıldı.

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın’ın makamında gerçekleştirilen imza töreninde, Pazaryeri’ne yapılacak olan 66 konutlu projenin imzaları atıldı. Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ve projeyi yapacak olan Uslu İnşaat sahibi Kamil Uslu’nun imzaladığı protokol sonrası ilçenin çehresini değiştirecek 66 konutlu projenin inşasına başlanacak. Konu hakkında açıklama yapan Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, 66 konut projelerinin ilçelerine hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, “Pazaryerimiz için elimizden gelen ve varsa yapacağız. Bu proje ile ilçemizin çehresi değişecek. Hep birlikte başaracağız, Pazaryeri kazanacak” dedi.

İmza törenine, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ın babası Reşit Akdoğan da eşlik etti.


Hürriyet




Haber Bilecik Yarın Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


66 konut projesi için Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ile Uslu İnşaat sahibi Kamil Uslu arasında anlaşma imzalandı. Yalçın konu ile ilgili olarak; "Daha yaşanabilir gelişen kalkınan değişen yeni Pazaryeri için durmadan çalışıyoruz 66 konut projemizin Uslu inşaat sahibi Kamil Uslu ile imzaladık ilçemize hayırlı uğurlu olsun hep birlikte başaracağız pazaryeri kazanacak" dedi. 



Emine TÜRKSOY/Bilecik Yarın Gazetesi


Geri Dön