24 / 04 / 2024

Bilsar Londra'da mağaza açacak!

Bilsar Londra'da mağaza açacak!

Bilsar grubu olarak 2014’ü 184 milyon TL ciro ile kapatacaklarını söyleyen Bilsar Yönetim Kurulu Başkanı Selman Bilal, Londra’nın finans merkezi olan, son yıllarda kültürel etkinliklerle de yükselişe geçen Shoreditch bölgesinde mağaza açmayı planladıkları



Bilsar Yönetim Kurulu Başkanı Selman Bilal, “Arayışımız devam ediyor. Altı aydır o bölgede uygun mağaza bulmaya çalışıyoruz. 2015’te Londra’da Bil’shirt mağazası açabiliriz” dedi.

Bil’shirt’ün Bilsar’ın yeni konsept markası olduğunu kaydeden Bilal, “Dünyada ilk kez çok markalı gömlek odaklı perakendeciliği ortaya koyduk” diye konuştu.


Kuru temizleme yapacak

Bil’shirt mağazalarında 5 farklı markanın gömleklerinin yer aldığını anlatan Bilal, şu bilgileri verdi: “İki yeni marka daha gelecek. Günün her saati için uygun gömlekler satışa sunuyoruz. Gömlek çok özel bir ürün. Biz de bu ürün için özel servisler vermeye gayret ediyoruz. İki hafta İstanbul mağazalarımızda gömlek alanlara 1 saatte kuru temizleme ve ütüleme hizmeti vermeye başladık. Online satış kanalımız olan bilshirt.com’da da aynı hizmeti vermek için çalışmalarımız sürüyor.”


Her ay için bir gömlek


Yeni projeleri arasında New York’ta yaşayan tasarımcı Ayşe Birsel ile gerçekleştirdikleri ‘Her Ay için Bir Gömlek’ projesi olduğunu söyleyen Selman Bilal, “Sipariş üzerine hazırlanacak bu özel tasarım gömlekler aralık ayı itibari ile mağazalarımızda görülebilecek ve sipariş verilebilecek” dedi. Bilal, “Bil’shirt’ün iki yıl içinde 10 mağazalık bir zincir olmasını hedefliyoruz” diye konuştu.


Milliyet


Geri Dön