19 / 04 / 2024

BİM'de büyük indirim günü! Güncel indirimlerin yapıldığı ürün kataloğu açıklandı

BİM'de büyük indirim günü! Güncel indirimlerin yapıldığı ürün kataloğu açıklandı

BİM zincir marketlerin indirim günleri vatandaşlar tarafından gün gün takip ediliyor. Zincir marketlerde indriimi giren ürünlerin katalogları yayınlanarak güncel fiyat listeleri duyuruluyor. BİM'de indirimli Cuma günü satılacak ürünler belli oldu.



BİM indirimli ürün kataloğu yayınlandı. Her Cuma belli ürünleri piyasa fiyatlarına göre makul etiket fiyatlarıyla müşterilerine sunan gıda marketi BİM, bu haftaki indirim kampanyasının detaylarını duyurdu. BİM'de 23 Nisan Cuam günü satılacak indirimli ürünleri merak edenler için güncel ürün kataloğu yayınlandı. BİM'de kırtasiye ürünleri, bilgisayar ve cep telefonu aksesuarlarının yanı sıra, kırtasiye, temizlik malzemeleri, küçük ev eşyaları, oyuncaklar, biblolar gibi çeşitli ürünler uygun fiyata satılıyor. BİM bu hafta 23 Nisan'a denk gelen Cuma kampanyasının detaylarını açıkladı. BİM'in indirimli ürünlerinin duyurulduğu kampanyadan yararlanmak için şehrinizde ve mahallenizde bulunan BİM mağazalarına uğramanız yeterli...

BİM de büyük indirim günü! Güncel indirimlerin yapıldığı ürün kataloğu açıklandı

BİM de büyük indirim günü! Güncel indirimlerin yapıldığı ürün kataloğu açıklandı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön