28 / 03 / 2024

BİM'de satılacak yeni ürünler ağızları açık bıraktı! Yok artık diyeceksiniz

BİM'de satılacak yeni ürünler ağızları açık bıraktı! Yok artık diyeceksiniz

Uygun fiyatlı ürün satış politikasıyla Türkiye'de zincir market sektöründe büyüyen BİM'in mağazacılıkta geldiği son nokta şaşkınlık yarattı. Mağazalarında kırtasiye, elektronik hatta elektrikli bisiklet bile satan BİM şimdi satacağı ürünlerle duyanları hayretle içinde bırakacak.



BİM market şirket faaliyetlerinde yeni düzenlemeye giderek, konut ve araç satışına başlayacağını duyurdu.

Ticaret Sicil Gazetesi’ndeki 10 Mayıs 2022 tarihli belgede, BİM Birleşik Mağazalar Anonim Şirketi’nin yaptığı yeni düzenleme şöyle yer aldı:  

BİM de satılacak yeni ürünler ağızları açık bıraktı! Yok artık diyeceksiniz

Yürürlükteki ilgili mevzuata uymak ve gerekli yasal izinleri almak kaydıyla, şirket, otomobil, minibüs, midibüs, motosiklet, atv, utv, elektrikli bisiklet vb. her türlü motorlu kara taşıtlarının toptan ya da perakende ticaretini, ithalatını, ihracatını (aracılar ile internet TV. Vb. üzerinden ticaret dahil) gayrimenkul, konut, işyeri vb. her türlü gayrimenkulün inşası, alımı, satımı, aracılık ve komisyonculuk faaliyetlerini kendi mağazalarında ya da işyeri açmak veyahut e-ticaret yoluyla yapabilir.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön