25 / 04 / 2024

Bimeks'in Ordu'daki yeni mağazasının açılışı gerçekleşti!

Bimeks'in Ordu'daki yeni mağazasının açılışı gerçekleşti!

Yaklaşık iki buçuk yıldan beri Ordululara hizmet veren bimeks mağazası, 19 Eylül Stadyumu yanındaki yeni yerine taşınarak açılışı gerçekleştirildi..



2012 yılından beri Ordu halkına uygun fiyatları ve kaliteli servisiyle hizmet sunan Bimeks mağazası, Şarkiye Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi Altınordu adresindeki yeni yerine taşındı. 19 Eylül Stadyumu’nun hemen yanında açılan Bimeks’in 140. mağazası merkezi konumu itibarıyla vatandaşların daha kolay ulaşabileceği bir yer olma özelliğini taşıyor.

Yeni Bimeks mağazasının açılışına, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Bimeks Ordu Kordinatörü Emre Karamanoğlu, Bimeks Satış Direktörü Kayhan Ozar, bimeks çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kurdele kesme töreninde konuşan Ordu Bimeks Satış Direktörü Kayhan Ozar, açılışı yapılan mağazanın Ordu’ya çok önemli hizmetler vereceğini söyledi. Bimeks Ordu Kordinatörü Emre Karamanoğlu da yeni mağazanın herkese hayırlı olmasını, teknolojinin takip edilmesi gerektiğini belirterek yeni satış binasının geniş, alışveriş için daha elverişli olduğunu belirtti. Konuşmanın ardından dua edilerek Bimeks Ordu Mağazasının yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirilerek hizmete başladı.

Yaklaşık iki kat daha büyük bir satış alanına ve 12 metrelik bir cepheye sahip olan yeni Bimeks mağazasında daha fazla ürün grubu ve daha çok çeşit yer alacak. Özellikle beyaz eşya ürünlerinde daha fazla sergileme alanı olan mağazanın park sorununun olmaması, mağazaya otomobiliyle gelmeyi tercih eden tüketiciler için büyük bir avantaj oluşturacak.


Milliyet


Geri Dön