29 / 03 / 2024

Binance halka arz olabilir!

Binance halka arz olabilir!

Küresel kripto para borsalarında Binance'nin CEO'su Changpeng Zhao, halka açılabileceğini dile getirdi.



Dünyanın en büyük kripto para birimlerinde Binance US'in halka açılabilir. Hürriyet'te yer alan habere göre; firmanın CEO'su Changpeng Zhao konuyla ilgili açıklama yaptı.

Brian Brooks tarafından yönetilen ve Binance’den ayrı bir kuruluş olarak faaliyette olan San Francisco merkezli kripto para borsası Binance US, Binance’in karşılaştığı düzenleyici problemlere rağmen hisselerini bir ABD borsasında alıp satmaya başlamak istiyor.

Binance halka arz olabilir!

Zhao söz konusu açıklamayı Cuma günü Siam Commercial Bank of Thailand tarafından düzenlenen REDeFINE Tomorrow etkinliğinde yaptı.

Tayland'da Siam Commercial Bank'ın girişim sermayesi bölümü SCB 10X tarafından yapılan etkinlikte açıklama yapan Zhao, "ABD'deki ortağımız potansiyel halka arzı değerlendiriyor. Ancak halka açılma henüz kesin değil" diye konuştu.

Zhao, Binance'nin kendisinin halka açılmasının hedeflemediğini fakat ilerleyen dönemlerde planların değişebileceğini de dile getirdi.

Bitcoin yeniden yükselişe geçti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön