29 / 03 / 2024

Bitcoin 2022'de rekora ulaşacak!

Bitcoin 2022'de rekora ulaşacak!

Bir İsviçre bankasının patronu firmanın analizlerini dikkate alarak Bitcoin'in fiyatının 2022 yılında yeni rekor seviyelere ulaşacağını belirtti. 



Seba'nın CEO'su Guido Buehler giderek daha fazla kurumsal yatırımcının benimsediği kripto para biriminin gelecek 12 ayda 75 bin dolar kadar yüksek bir fiyata yükselebileceğinin altını çizdi.

Independent Türkçe'den Anthony Cuthbertson'un haberine göre; çarşamba günü İsviçre'nin Saint Moritz kasabasında gerçekleştirilen Kripto Finans Konferansı'nda CNBC'ye konuşan Buehler, Bitcoin'in yeni bir zirveye ulaşarak Kasım'da gördüğü 69 bin doları geçeceği öngörüsünü dile getirdi ve şöyle konuştu:

Bitcoin 2022 de rekora ulaşacak!

"Dahili değerleme modellerimiz şu anda 50 bin ile 75 bin dolar arasında bir fiyat gösteriyor. Bu seviyeyi göreceğimizden epey eminim. Mesele her zaman zamanlamadır.

Kurumsal para muhtemelen fiyatı yukarı çekecek. Tam denetimli bir banka olarak çalışıyoruz. Yatırım yapmak için doğru zamanı arayan varlık havuzlarımız var."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön