19 / 04 / 2024

Bitcoin 2022'de rekora ulaşacak!

Bitcoin 2022'de rekora ulaşacak!

Bir İsviçre bankasının patronu firmanın analizlerini dikkate alarak Bitcoin'in fiyatının 2022 yılında yeni rekor seviyelere ulaşacağını belirtti. 



Kulağa uğursuz gelen bu olay 1929 Wall Street iflası ve 2008 Finansal Krizi gibi önceki örneklerle beraber, genellikle uzun vadeli bir ayı piyasasının işareti.

Bitcoin 2022 de rekora ulaşacak!

Bitcoin şimdiye kadar bu sonuçtan kaçınabildi ancak son günlerdeki hafif sıçrama yatırımcılara bu düşüşün en alt noktasının 40 bin dolar olacağın umut verdi. Fiyat 2021 boyunca önemli bir psikolojik seviye rolü oynamış ve genel olarak güçlü bir dirençle karşılaşmıştı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön