27 / 04 / 2024

Bitcoin kritik seviyede oynuyor! Bitcoin'de yükseliş devam edecek mi?

Bitcoin kritik seviyede oynuyor! Bitcoin'de yükseliş devam edecek mi?

Geçen hafta büyük bir düşüş yaşayan Bitcoin toparlanmaya başladı. Bitcoin bugün kritik sınırda işlem görüyor. İşte kripto para piyasasındaki son gelişmeler...



Geçen hafta LUNA ve UST coinlerin çökmesiyle birlikte 26 bin 700 dolar seviyesine kadar düşen Bitcoin, son 1.5 yılın en düşük seviyesini gördükten sonra toparlanma kaydetmişti.

Genellikle fiyat hareketiyle dijital varlıkların tamamına yön veren Bitcoin bugün kritik eşik seviyesine yakın seyrediyor. Geçen hafta Terra ekosisteminin iki kripto parası LUNA ve UST’deki çöküşün nedeniyle 26 bin 700 dolara düşerek son 1.5 yılın dibine inen Bitcoin bu seviyeden toparlanma kaydederek 30 bin doların üzerine ulaşmıştı. 

Bitcoin kritik seviyede oynuyor! Bitcoin de yükseliş devam edecek mi?

BITCOIN YÜZDE 5.59 ARTTI

Dün 28 bin 691 dolara kadar geriledikten sonra Bitcoin yüzde 5.59 oranında artarak 30 bin 319 dolardan kapandı. Bugün ise 30 bin 344 dolardan işlem görüyor.  Peki uzmanlar Bitcoin hakkında ne diyor? Bitcoin'de yükseliş devam edecek mi? İşte yanıtı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön