27 / 04 / 2024

Bitcoin kritik seviyede oynuyor! Bitcoin'de yükseliş devam edecek mi?

Bitcoin kritik seviyede oynuyor! Bitcoin'de yükseliş devam edecek mi?

Geçen hafta büyük bir düşüş yaşayan Bitcoin toparlanmaya başladı. Bitcoin bugün kritik sınırda işlem görüyor. İşte kripto para piyasasındaki son gelişmeler...



Bitcoin kritik seviyede oynuyor! Bitcoin de yükseliş devam edecek mi?

30 BİN DOLAR SEVİYESİ KRİTİK 

Son günlerde kararsız bir seyirle devam eden  Bitcoin’de yükselişlerin sürdürülebilmesi için 30 bin dolar pivot seviyenin üzerinde kalıcılığın sağlanması gerekiyor. Analistler Bitcoin’de fiyatın 30 bin doları aşması durumunda bir sonraki direnç noktasını 32 bin 500 dolar olacağını ön görüyor. Olası bir düşüşte ise 27 bin 559 seviyesi önemli bir destek olarak kaydediyor. 

ETHEREUM, 2 BİN DOLAR SINIRINI GÖRDÜ

Milliyet'te yer alan habere göre, Bitcoin’in ardından en yüksek hacimli ikinci dijital varlık olan Ethereum fiyatı ise bugün 2 bin dolar seviyesinde.
Geçen hafta kripto para piyasasındaki sert düşüşün etkisiyle Ethereum, 1800 dolara kadar gerileyerek 10 ayın en düşük seviyesini görmüştü. 

Son dönemlerde görülen düzeltme hareketlerinin etkisiyle birlikte kripto para birimlerinde bir toparlanma çabası görülüyor.  

Bitcoin kritik seviyede oynuyor! Bitcoin de yükseliş devam edecek mi?

TOPLAM SERMAYE DEĞERİ 1.26 TRİLYON DOLARDA 

Kripto para birimlerinin toplam sermaye değeri bugün 1.26 trilyon dolar seviyesinde. Geçen hafta dijital varlıkların toplam sermaye değeri 1.08 trilyon dolara kadar inmişti.

Çiftçiler dikkat! Başak Traktör yeni traktörlerini tanıttı, fiyatlarını güncelledi! İşte 20 Mayıs 2022 fiyat listesi

Migros'tan çılgın tavuk eti kampanyası! Bütün piliç tavuk 15 TL'ye düştü! İşte 20 Mayıs 2022 fiyat listesi

A101'de çılgın indirimli aktüel katalog! Çaykur çay, ayçiçek yağı, tavuk etine dev kampanya! 20 Mayıs 2022 fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön