19 / 04 / 2024

Bitcoin madencilerinin kaybı 1 milyar dolardan fazla!

Bitcoin madencilerinin kaybı 1 milyar dolardan fazla!

Kripto çöküşünün ardından Bitcoin madencilerinin zararı ortaya çıktı. Amerikalı üç büyük kripto madencisi, 1 milyar dolardan fazla kayıplarının olduğunu bildirdi.



Kripto paralara güven azaldı!

Bitcoin madencilerini etkileyen bu durum ise kripto paralara olan güveni alt üst etti ve yatırımların daha fazla korku bölgesine girmesine neden oldu. Ayrıca en büyük kripto borsalarından biri olan Coinbase de geçen çeyrekte 1 milyar dolardan daha fazla zarar ettiğini itiraf etti.

Editör Notu: Bu haber 17 Ağustos 2022 tarihinde saat 23:15'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 17,95 Türk Lirası, euro 18,28 Türk Lirası, altının gramı ise 1.018 Türk Lirası değerinde.  

Ülkede enerji krizi çıktı: "Fiyatları dondurun!"

2022 FAST işlem limiti değişti! Peki yeni FAST limiti ne kadar oldu? Kaç TL'ye yükseldi?

Yagıtay'dan tüm çalışan emeklileri ilgilendiren flaş 'kıdem tazminatı' kararı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön