20 / 04 / 2024

Bitcoin son 1 haftanın en yüksek seviyesinde!

Bitcoin son 1 haftanın en yüksek seviyesinde!

Kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin son 1 haftanın en yüksek seviyesine yükseldi. Peki Bitcoin'de son durum ne? Bitcoin ne kadar oldu? İşte merak edilen soruların yanıtları...



ANALİSTLER NE DİYOR?

Gündemden düşmeyen kripto paralar ile ilgili açıklama yapan Analistler, kripto paraların küresel merkez bankalarının para poitikalarını takip etmeye devam ettiklerini ve ABD hisse senedi piyasaları ile yüksek korelasyon içinde hareket ettiklerini dile getiriyor.

Yine konu ile ilgili olarak verilen son dakika detaylarına göre, Dolar Endeksi'nin seyrinin belirleyici olduğunu söyleeyn analistler, Dolar Endeksi'nin tepe noktalarına yaklaştığı değerlendirmelerinin bitcoine alım gelmesinin arkasındaki faktörlerden olduğunu da dile getirdi.

 

Kripto para yatırımcıları okumadan almayın satmayın! Bitcoin'de 'Fed' etkisi

Kripto para borsasında tüm zamanların en düşük seviyelerine indi

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, Türkiye’ye yoğunlaşıyor..

Kripto parada deprem! Bitcoin’de sert yükseliş! Bundan sonra ne olacak?

Rusya'dan yaptırımlara yönelik kripto para hamlesi! Uluslararası ödemelerde kripto yasallaşsın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön