26 / 04 / 2024

Bitcoin yüzde 15 değer kazandı! Yatırımcılar dikkat!

Bitcoin yüzde 15 değer kazandı! Yatırımcılar dikkat!

Kripto para yatırımcılarının gözdeleri arasında yer alan Bitcoin yüzde 15 değer kazandı...



Kripto para yatırımcılarının gözde yatırım araçları arasında yer alan ve kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin son üç işlem gününde yukarı yönlü seyrediyor. Resmi olarak açıklanan verilere göre, geçtiğimiz günlerde 43 bin dolara gelen Bitcoin ne yazık ki 43 bin dolara demir atamadı.

Milliyet'in aktardığına göre kripto para yatırımcılarının gözdesi Bitcoin bugün itibariyle 43 bin 478 dolara çıktı ve 1.38 oranında değer kazanmış oldu. Merakla beklenen verilere göre, kripto para yatırımcılarının gözdesi Bitcoin şu dakikalarda 43 bin 90 dolar seviyelerinde işlem görüyor.

Bitcoin yüzde 15 değer kazandı! Yatırımcılar dikkat!

Yüzde 15 değer kazandı

Yatırımcıların gözdesi kripto para birimi Bitcoin, 14 Mart 2022 tarihinden bu yana yukarı yönlü hareketiyle piyasaya yön vermeyi sürdürdü. Yatırımcıların merakla beklediği verilere göre, kripto paraların şahı olarak ön plana çıkan Bitcoin bu tarihte 37 bin 777 dolar seviyesinden bugün 43 bin doların üzerine çıktı ve yüzde 15 değerlendi.

Selçuk Bayraktar kripto para mı çıkarıyor? Baykar'dan iddialara ilişkin açıklama 

Kripto para düzenlemesinde son durum ne? Bakan Nureddin Nebati açıkladı!

Bitcoin yükselecek mi? Yatırımcılar dikkat!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön