19 / 04 / 2024

Bitcoin'de kritik dönem! En dip geliyor!

Bitcoin'de kritik dönem! En dip geliyor!

Kripto paralardaki ayı piyasasına rağmen Bitcoin cüzdan verileri, BTC adreslerinin yarısından fazlasının hâlâ kârlı olduğunu gösteriyor.



Investingcom'dan Günay Caymaz'ın haberine göre; Bitcoin fiyatı hafta sonu 19 ayın en düşük seviyesi olan 17bin 600 dolara ulaştıktan sonra, pek çok analist potansiyel bir ayı piyasası öngörmeye başladı. Fiyatın tüm zamanların en yüksek seviyesinden yaklaşık yüzde 84,5'e düşebileceğine öngörüyorlar.i

Geçmiş ayı piyasası verileri göz önğne alındığında Mart 2020 döneminde kârda olan Bitcoin adreslerinin oranı, o döneme göre yüzde 41’di. 2018 senesinde yaşanan ayı piyasasında da benzer olarak kârlı BTC adresleri yüzde 50’nin altına düşmüştü.

 Bitcoin de kritik dönem! En dip geliyor!

Geçmiş verilere atıfta bulunan bazı analistler, düşüşün devam etme olasılığının buna göre daha fazla olduğunu belirtiyor. Diğer yandan Bitcoin ile beraber altcoin piyasası haftanın ilk yarısında pozitif bir seyir izlerken dün akşam saatlerinden itibaren bir düzeltmeye maruz kaldı. Bitcoin, bu hafta 21 bin 700 dolara kadar toparlandıktan sonra günün ilk saatlerinde yeniden 20 bin dolar seviyesini test etti.

Kripto para piyasalarında düşüş eğilimi, Fed Başkanı Jerome Powell’ın bugün ve yarın ABD Kongresinde yapacağı konuşma öncesinde geri geldi. Yatırımcılar, Powell’ın konuşmasını yakın gelecekte izlenecek para politikası hakkında ipuçları almak için yakından takip edecek.

Bitcoin'de bu rakama dikkat! 

Kripto paralar bugüne nasıl başladı? Bitcoin ve Altcoinlerde son durum ne? İşte 22 Haziran 2022 piyasada son gelişmeler

Kripto paralardaki korkular gerçek oluyor! Yatırımcılara flaş uyarı! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön