28 / 03 / 2024

Bitlisliler kente havaalanı yapılması için kampanya başlattı!

Bitlisliler kente havaalanı yapılması için kampanya başlattı!

Bitlislilerin sosyal medya üzerinden başlattıkları “Bitlis’e havaalanı istiyorum” kampanyası gün geçtikçe büyüyor. “Bitlis’e Havaalanı İstiyorum” adı altında oluşturdukları “#bitlisehavaalanı” tagı sosyal ağlarda 100 bin kişiye ulaştı.



Bitlislilerin sosyal medya üzerinden başlattıkları “Bitlis’e havaalanı istiyorum” kampanyası gün geçtikçe büyüyor.


Bitlisliler; Facebook, Twitter ve Instagram gibi dünyaca takip edilen sosyal ağlarda kente havaalanı yapılması için ciddi bir kampanya başlattı. “Bitlis’e Havaalanı İstiyorum” adı altında oluşturdukları “#bitlisehavaalanı” tagı sosyal ağlarda 100 bin kişiye ulaştı. Oluşturulan kamuoyunun ardından; öncelikle imza kampanyası, toplantılar ve ardında gerekirse konuyu meclise taşınması bekleniliyor.


Yıllardır Bitlis’te tartışmalara neden olan Bitlis Havaalanı Projesi en son Başbakan Davutoğlu’nun Bitlis mitinginde “Bitlis’te havaalanı için etüt çalışmalarına başlıyoruz” sözleri sonrası epeydir gündeme gelmeyen havaalanı, son günlerde sosyal ağlarda oldukça gündeme geldi.


Eşsiz güzelliklere sahip olan Bitlis’in turizm potansiyelini artırmak ve bölgenin kalkınması için havaalanının Bitlis için çok önemli olduğuna vurgu yapan #bitlisehavalanı tag yöneticileri; gelişmiş bir Bitlis için, dünya mirası Bitlis’e havaalanı istediklerini belirttiler.


Milliyet


Geri Dön