28 / 03 / 2024

Bizim Evler 6'da avantajlı satın alma modeli!

 Bizim Evler 6'da avantajlı satın alma modeli!

Ispartakule'nin en büyük yatırımcılarından İhlas Yapı'nın 7 ay sonra teslim edeceği Bizim Evler 6'da avantajlı satın alma modeli başladı.



Ispartakule'nin en büyük yatırımcılarından İhlas Yapı'nın 7 ay sonra teslim edeceği Bizim Evler 6'da avantajlı satın alma modeli başladı. Uygun ödeme planlarının yer aldığı proje, yüzde 5 peşinat ve yüzde 1 KDV fırsatına ek olarak, yüzde 5'lik fiyat avantajı ile sunuluyor. İnşa çalışmalarında sona yaklaşılan Bizim Evler 6'da, yatırımcıya nakit ve kredili alımlarda alternatifli ödeme planları sunuluyor. Peşinat minimum yüzde 5 olarak belirlenirken, yüzde 75 için 120 aya kadar kredi kullanılabiliyor. Yatırımcılara yüzde 20'lik peşinatı da daire tesliminde ödeme imkanı sunuluyor. Kalite ve konfora önem veren ailelerin taleplerine cevap verecek şekilde tasarlanan Bizim Evler 6'da fiyatlar ise 439 bin TLİden başlıyor. Bugüne kadar Bizim Evler markalı konut projeleriyle 3.500 daire teslim ederek Ispartakule bölgesinin en büyük yatırımcısı olarak konumlanan İhlas Yapı, bölgedeki altıncı projesi Bizim Evler 6'yı Haziran 2016'da teslim edecek. Geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip Bizim Evler 6'da daireler 116 metrekare ile 302 metrekare arasında değişiyor. 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve teraslı daire tiplerinin yer aldığı proje, 1.661 konut ve 160 cadde mağazasından oluşuyor. İstanbul'da düşünülen mega projelerin merkezinde yer alan proje, yatırımcılarına lansmana çıktığı günden bu yana kazandırmaya devam ediyor.


212 Haber Gazetesi



Haber Milliyet Gazetesi'nin Emlak Rehberi ekinde şu şekilde yer aldı;


Ispartakule'nin en büyük yatırımcısı İhlas Yapı'nın 7 ay sonra teslim edeceği Bizim Evler 6'da avantajlı satın alma modeli başladı. Yüzde 5 peşinat fırsatına ek olarak, yüzde 5'lik fiyat avantajı yüzde 1 KDV ile sunuluyor.


 İnşa çalışmalarında sona yaklaşılan İhlas Yapı'nın Bizim Evler 6 projesinde nakit ve kredili alımlarda yüzde 5 fiyat avantajı sunuluyor. Müşteri özelinde alternatif ödeme planları da getiriliyor. Kredili alımlarda peşinat yüzde 5 olarak belirlenirken, yüzde 75 için 120 aya kadar kredi kullanılabiliyor. Ailelerin taleplerine cevap verecek şekilde tasarlanan Bizim Evler 6'da fiyatlar ise 461 bin liradan başlıyor. 


İstanbul'da ilk etapta 60 bin konutun yer alacağı nitelikli konut bölgesi olarak planlanan Ispartakule, Kuzey Marmara Otoyolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yolları, yeni metro ve banliyö tren hatları, inşaatları devam eden Avrupa ve Ortadoğu'nun en büyük sağlık kampüsü gibi projelerin kesişim noktasında yer almasıyla yatırım değerini katlıyor. 

Metro kapısında Bizim Evler markalı konut projeleriyle Ispartakule bölgesinin en büyük yatırımcısı olarak konumlanan İhlas Yapı, bölgedeki altıncı projesi Bizim Evler 6'yı Haziran 2016'da teslim edecek. Geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip projedeki daireler 116 metrekare ile 302 metrekare arasında değişiyor. 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve teraslı daire tiplerinin yer aldığı proje, 1661 konut ve 160 cadde mağazasından oluşuyor. 


İstanbul'un en planlı ve kontrollü gelişen uydu kenti Ispartakule, çalışmaları başlayan metro hattı ile oturumcu ve yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. Metro durağının önünde yer alacağı Bizim Evler 6, bölgenin yeni merkezi Bizim Evler 6'da büyük fırsat var olacak. Projenin güneyinde konumlanan dükkanların, hemen önünde yer alacak metro durağı ile şehrin birçok noktasına kolay ulaşım imkanı sağlanacak. 


Metro durağı, yatırımcıların projeye olan talebini şimdiden katladı. Kabataş, Beşiktaş, Gaziosmanpaşa, Mahmutbey - Halkalı, Ispartakule, Bahçeşehir metro hatlarına Ispartakule durağından ulaşılabilecek.  Marmaray  ile entegre olacak Ispartakule hızlı tren istasyonu da Bizim Evler'e çok yakın bir noktada yer alacak. 


Ispartakule'de 3 bin 500 daire teslim eden İhlas Yapı, Bizim Evler 6 ile Ispartakule'deki toplam konut sayısını 5 bine çıkartıyor. Gökkuşağı renklerinin kullanıldığı dış cephesi, teraslı daireleri ve mimarisi ile bölgede dikkatleri üzerine çekiyor. 


MAĞAZALARI SATIŞA ÇIKTI 

Yatırımcıların gözdesi oları bölgede, İhlas Yapı, cadde boyu alışveriş dükkânları konseptini Bizim Evler 6 projesinde de devam ettiriyor. Bölge halkının ihtiyaçlarına cevap vermek üzere planlanan projede 160 cadde mağazası metro durağının hemen bitişiğinde konumlanıyor. 


Halen 12 bin konutun yer aldığı bölgenin tam ortasında bulunan projede cadde dükkanlarının satışı başladı. 45 metrekare ile 1000 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip mağazalar, bölgenin ticari alan ihtiyacını karşılayacak ve Ispartakule'nin yeni merkezini oluşturacak. Fiyatların 500 bin liradan başladığı projede cadde mağazaları için de alternatif ödeme planları sunuluyor. 


Milliyet Emlak Rehberi


Geri Dön