28 / 03 / 2024

Bizim Evler 7’nin yüzde 50’si ilk günde satıldı!

Bizim Evler 7’nin yüzde 50’si ilk günde satıldı!

532 konut ve 43 ticari ünitenin yer aldığı Bizim Evler 7, konumu itibariyle Küçükçekmece Gölü ile Marmara Denizi’ne hakim bir manzaraya sahip. Bizim Evler 7, dün beklenenin üzerinde bir ilgiyle satışa sunuldu.



Bizim Evler markasının tüm ayrıcalıklarını taşıyan Bizim Evler 7, dün beklenenin üzerinde bir ilgiyle satışa sunuldu.


532 konut ve 43 ticari ünitenin yer aldığı Bizim Evler 7, konumu itibariyle Küçükçekmece Gölü ile Marmara Denizi’ne hakim bir manzaraya sahip. Bizim Evler 7’de daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak müşterilerin beğenisine sunuluyor. Ayrıca proje kapsamında, her daireye ve misafir araçlara kapalı otopark konforu sunularak, yeşil alana daha fazla yer veriliyor. Geniş peyzaj ve sosyal yaşam alanlarına sahip Bizim Evler 7’de; kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitness salonu, mini futbol sahası, basketbol, voleybol sahaları ile Tenis kortu bulunuyor. Projede; çocuk Oyun bahçeleri, kreş, anaokulu, eğlence mekanları, yürüyüş yolları ve kameriyeler komşuların çeşitli etkinliklerle bir araya gelebileceği toplantı salonu ve göl kafe yer alıyor.


KANAL İstanbul’UN KOMŞUSU

İnşaatları devam eden; Kuzey Marmara Otoyolu, 3.Köprü bağlantı yolları, yeni metro ve banliyö hatları, 3. Havaalanı, muhtemel Kanal İstanbul güzergahı, Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük sağlık kampüsü gibi projelerin lokasyonunda yer alması, “Yeni Şehir” olarak lanse edilen Ispartakule’yi kazanç ve cazibe merkezi hâline getiriyor.


METRO HATTINA YÜRÜME MESAFESİNDE

Geçtiğimiz günlerde, çalışmaları başlayan Metro hattının Ispartakule istasyonuna yürüme mesafesinde bulunan Bizim Evler 7, şehir içi ulaşım açısından da avantajlı bir noktada yer alıyor.

Kabataş, Beşiktaş, Gaziosmanpaşa, Mahmutbey - Halkalı, Ispartakule, Bahçeşehir hattında ulaşım imkanı sağlayacak Metro hattı ile Ispartakule’den şehrin her noktasına hızlı ve konforlu ulaşılabilecek. TEM Otoyolu’nun yanı başında konumlanan Bizim Evler 7’de konut teslimlerinin ise 2017 içerisinde yapılması hedefleniyor.


532 konut ve 43 ticari ünitenin yer aldığı Bizimevler 7’ye 8 bin müracaatın olduğu kaydedildi. Sabahın erken saatinde satış ofisine gelen aileler, sıra numarasına göre yetkililerce örnek daireleri gezdi, maket üzerinde alacakları daireleri görme fırsatı buldular.

İhlas Yapı’nın şu ana kadar sayısız konut yaptığını belirten yatırımcılar, Bizimevler’in 1’den 7’ye kadar site yapmasında kalite ve güvenin yattığını kaydettiler. İhlas Yapı’nın damgasını vurduğu Ispartakule’de Bizimevler 7’yi tercih eden ve ön satışla daire sahibi olan aileler şunları söyledi;


HUZURLU VE DİNGİN BİR HAYATI TERCİH ETTİK

Müslüm ARSLAN (İthalatçı)-Nur ARSLAN (Bankacı):

Burada oturan arkadaşlarımdan çok iyi bir yer olduğunu duyduk. Rahat ve huzurlu hayatımızı burada sürdürmek istiyoruz. Yeşil alanlar çok fazla. Örnek daireleri gezdik, gerçekten her şey 1. Sınıf. İhlas Yapı bu olsa gerek dedik. Hem yatırım hem de oturmak için 1 daire için geldik 3 daire aldık.


BİZİM EVLER 7 MARKALI BİR PROJE

Erhan TEKİN (Galerici):

Başakşehir’de kirada oturmaktayım. İnşallah 3+1 dairenin sahibi olduk diyebiliriz.


Melek TEKİN (Ev Hanımı):

Her kadının arzu ve isteğidir böyle dört dörtlük sitelerde oturmak, çocuklarını rahat, ferah ve huzurlu bir ortamda büyütmek. Allah bana nasip etti. Rabbime çok şükrediyorum. Herkesin böyle yerlere layık olduğunu düşünüyorum. Eşime de çok teşekkür ediyorum.


SİTE HAYATINI ÖZLEDİK...

Seçil TARHAN (Bankacı):

Annemle Bakırköy’de oturuyoruz. Kalabalıktan çok sıkıldık ve bunaldık. Site hayatını özledik. Bizimevler 1,2,3,4,5,6 hepsi birbirinden güzel. Bize de burada oturmak Bizimevler 7’de nasip oldu. 2+1 için geldik, 4+1’e geçtik.


DEĞERİNE DEĞER KATIYOR

Dilnur DURSUN- Dursun TARANÇ (Tekstilci):

Biz Bizimevler 2’de oturuyoruz. Buradan çok memnunuz. Çok seçkin ve çok güzel bir site, Bizimevler 7’den de 2+1 aldık. Biz Doğu Türkistanlıyız, arkadaşlarımıza da tavsiye ettik.



YATIRIM İÇİN ÇOK AVANTAJLI

Fatih TEKİN (Galerici)-Ebru TEKİN (Ev Hanımı):

Bizimevler 4’te kirada oturuyoruz. Burası rahat bir hayat için mükemmel. Bu topluluktan, güzel insanlardan, komşularımızdan ayrılmak istemedik. Kalıcı olması için kira yerine kendi dairemizin sahibi olalım dedik ve Bizimevler 7’yi tercih ettik. Çok mutluyuz. Allah herkese nasip etsin.



0212 405 10 00

www.bizimevler.com.tr


Milliyet 



Geri Dön