19 / 04 / 2024

Bizimtepe Aydos satışa çıktı! 2+1'ler 490 bin TL'ye!

Bizimtepe Aydos satışa çıktı! 2+1'ler 490 bin TL'ye!

Firma: Halk GYO-Vakıf GYO

Proje: Bizimtepe Aydos

Halk GYO ve Vakıf GYO, Sancaktepe’de yaklaşık 95 bin m2’lik bir alanda, 1.037 adet daireden oluşan Bizimtepe Aydos projesi için bir araya geldi. Projede teslimlerin Mayıs 2018'de gerçekleşmesi öngörülüyor.




İstanbul’un hızlı gelişen ilçelerinden Sancaktepe’de yer alan  Bizimtepe Aydos  Projesi, her anlamda “aile”yi hedefleyen bir proje… Projenin tüm özellikleri, ailelerin ve çocukların mutlu, huzurlu, güvenli bir yuvaya sahip olması için planlandı.


Mutluluk Aileden Başlar…


Tanıtım toplantısında konuşan,Halk GYO -Vakıf GYO Ortaklar Kurulu Başkanı Sayın Sabahattin BİRDAL; “örnek bir güç birliğiyle, Halk GYO ve Vakıf GYO ortaklığında “BİZİMTEPE AYDOS Konut Projesi”ni hayata geçiriyoruz. Bu proje özel bir proje, hepimizin ortak düşlerinin projesi… Bu projenin temelinde her anlamda aile kavramı yatıyor. Kısacası, “Mutluluk evinizden başlar!” sloganımız gerçekten sadece bir slogan değil; projemizin ruhudur…


İstanbul'un çeşitlenen ulaşım ağlarının ortasında kalan gözde lokasyonlarından Sancaktepe’de, 95 bin m2 arsada, en kaliteli ürün ve malzeme seçimiyle, her iki kurumun da adına yakışır bir yaşam alanı inşa ediyoruz.


Zemin üstünde 145 bin m2 inşaat alanının bulunduğu proje, İstanbul’daki genel inşaat alanı ve arsa dengesine bakıldığında, ailelerin çocuklarıyla birlikte rahatça yaşayabilecekleri, ortalamaların çok üstünde, yaklaşık % 90 oranında peyzaj alanı olan bir yaşam projesidir. Bizimtepe Aydos’un toplam değeri de 600 milyon TL’nin üzerinde. ”dedi.




Bizimtepe Aydos satışa çıktı! 2+1 ler 490 bin TL ye!


Aydos Ormanı’nın Yanında Özel Bir Yaşam Alanı İnşa Ediyoruz…


Sancaktepe’de, Aydos Ormanı’nın yanında, %90 peyzaj alanı oranına sahip Bizimtepe Aydos, 13’er katlı 17 blok ve toplam 1037 adet daireden oluşmaktadır. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunanprojede, hobi bahçeleri, bisiklet ve koşu parkurları, çocuk oyun alanları, çardaklar ve süs havuzları, çim amfiler ve günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri çarşı yer almaktadır. Ayrıca ailenin en önemli bireyleri, çocuklar için 3-5 ve 7-12 yaş gruplarına özel oyun alanlarının yanı sıra proje dahilinde bir anaokulu da bulunmaktadır. Bizimtepe Aydos’u farklı kılan bir başka özellik ise, kullanılacak 1. Sınıf malzemelerin marka ve modellerin şimdiden belli olması.


Bizimtepe Aydos Her Yere Yakın…


Proje, İstanbul Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na, eğitim kurumlarına, hastanelere ve alışveriş merkezlerine yakınlığı ile de dikkat çekiyor. Tüm toplu ulaşım ağlarının yanı başında olması ve önünden geçmesi planlanan metro da,Bizimtepe Aydos’u farklı kılan özelliklerden.


Mutluluk Peşin, Ödeme Teslimde…


Bizimtepe Aydos’da, % 25 peşinat ödeyip banka kredisi kullananlar, kredi taksitlerini teslimden itibaren ödemeye başlayabilecekler. Farklı ödeme alternatiflerinin de sunulduğu projede, peşin ödemelerde ise %15 indirim uygulanıyor.  Halkbank, Vakıf Bank, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım Bankası, projeye özel indirim ile katkı payı ödemesi olmaksızın % 1,09 oran ile kredi kullandırıyor. Teslimlerin Mayıs 2018 tarihinde yapılacağı proje, ulaşılabilir olması için gerekli fiyat ve alternatifli ödeme imkanlarına da sahip. 2+1 daireler 490 bin TL, 3+1 daireler 573 bin TLve 4+1 daireler ise  888 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.



Web: www.bizimtepeaydos.com











Bu haber  Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Halk GYO ile Vakıf GYO, Sancaktepe’de yapılan Bizimtepe Aydos projesi için güçlerini birleştirdi. 95 bin metrekarelik alan üzerindeki bin 37 konutluk projenin metrekaresi 4 bin liradan satışa sunuldu

Türk gayrimenkul sektörünün güçlü kamu kurumları Halk GYO ve Vakıf GYO, Sancaktepe'de yapılan Bizimtepe Aydos projesi için güçlerini birleştirdi. 95 bin metrekarelik arazi üzerine yüzde 90'ı yeşil alan olarak planlanan, bin 37 konutluk Bizimtepe Aydos'un metrekaresi 4 bin liradan satışa sunuldu. Armatürden pencereye, ıslak zeminden kapıya kadar en iyi markaların kullanıldığı projenin yüzde 40'ı ön talep aşamasında satıldı. Peşin alımlarda yüzde 15'lik indirimin uygulandığı 2+1, 3+1 ve 4+1 tipi konutların bulunduğu proje için Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım Bankası katkı payı olmaksızın yüzde 1.09 oranıyla kredi kullandırıyor.  Halk GYO-Vakıf GYO  Ortaklar Kurulu Başkanı Sabahattin Birdal, "Örnek bir güçbirliğiyle, Bizimtepe Aydos projesini hayata geçiriyoruz. Bu projenin temelinde her anlamda aile kavramı yatıyor" dedi. Birdal, Bizimtepe Aydos'un toplam değerinin 600 milyon TL'nin üzerinde olduğunu belirtti.


4 BİN KİŞİ YAŞAYACAK


Bizimtepe Aydos'ta, 13'er katlı 17 blok bulunuyor. Projede hobi bahçeleri, bisiklet ve koşu parkurları, çocuk oyun alanları, çardaklar, çim amfiler ve çarşı yer alıyor. Ticari alanların satılmasının düşünülmediği projede aynı anda 4 bin kişinin yaşayacağı planlanarak sosyal donatılar ve alışveriş birimleri tasarlandı. Projede ayrıca çocuklar için özel oyun alanlarının yanı sıra anaokulu da yapılıyor.


TAKSİTLER TESLİMDEN SONRA


Bizimtepe Aydos'ta farklı ödeme seçenekleriyle her kesime hitap edilmesi planlandı. Yüzde 25 peşinat ödeyip banka kredisi kullananlar, taksitleri teslimden itibaren ödeyebilecek. Projede, peşin ödemelerde yüzde 15 indirim uygulanıyor.


KONUTTA TAKSİTE SON VERİLMELİ


Emlak Konut GYO güvencesi, İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla Başakşehir'de inşa edilen Adım İstanbul ve Evvel İstanbul'un cadde mağaza ve dükkânları 14 Mayıs'ta ihaleye çıkıyor. Ticari ünitelerin satışı için düzenlenen toplantıda konuşan KONUTDER ve EYG Gayrimenkul Geliştirme İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, gayrimenkul sektöründeki risklere dikkat çekerek, firmaların faizlerin yüksek olması nedeniyle kendi kendine vade seçeneği sunduğunu ve tüm riski üzerlerine aldığını söyledi. Devlet bankalarının taşın altına elini sokması gerektiğini belirten Çelik, sektörün bir yandan satış bir yandan da taksit riskini aldığını ifade etti. Bütün risklerin firmaların üstünde olduğuna işaret eden Çelik, "Oysa bankacılık sisteminde risk ne kadar dağılırsa kredi o kadar kaliteli olur. Bu yüzden taksitli sisteme artık son verilmeli. Bankacılık sistemi de bireysel konut alıcısının riskini alarak sektörü bu durumdan kurtarmalı" diye konuştu.


SEKTÖR BANKA GİBİ ÇALIŞIYOR


Konut sektörünün bankacılık yapmaya başladığını belirten Çelik, kredili satışların azaldığını, kredisiz vadeli satışların ise çoğaldığını söyledi. Gelişmiş ülkelerde mortgage sisteminin yaygınlaştığını ve türev piyasalarının oluştuğunu anlatan Çelik, "Türkiye'de ise kredi riskini alan banka, satma riskini üstlenen firma oluyor" diye konuştu.


130 DÜKKAN SATIŞA ÇIKIYOR?


Evvel İstanbul projesinde 10, Adım İstanbul projesinde ise 120 adet 37 ila bin 198 metrekare aralığında toplam 130 mağaza ve dükkân bulunuyor. Adım İstanbul satış ofisinde açık artırma usulüyle satış yapılacak. Tüm mağaza ve dükkânlarda minimum muammen bedel KDV hariç 652 bin 542 TL'den başlayacak.



Sabah


Haber Milliyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı


Halk GYO ile Vakıf GYO, Sancaktepe’de hayata geçirecekleri Bizimtepe Aydos projesinde biraraya geldi.


Sancaktepe’de, Aydos Ormanı’nın yanında, yüzde 90 peyzaj alanı oranına sahip Bizimtepe Aydos, 13’er katlı 17 blok ve toplam 1037 adet daireden oluşuyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunan proje, tüm özellikleriyle ‘aile’ üzerine odaklanan bir çalışma olarak planlandı. Tanıtım toplantısında konuşan, Halk GYO-Vakıf GYO Ortaklar Kurulu Başkanı Sabahattin Birdal, “Örnek bir güçbirliğiyle, Halk GYO ve Vakıf GYO ortaklığında Bizimtepe Aydos projesini hayata geçiriyoruz. Bu projenin temelinde her anlamda aile kavramı yatıyor. Kısacası, ‘Mutluluk evinizden başlar!’ sloganımız gerçekten sadece bir slogan değil; projemizin ruhu. Sancaktepe’de, 95 bin metrekare arsada, her iki kurumun da adına yakışır bir yaşam alanı inşa ediyoruz” dedi. 


Teslimlerin Mayıs 2018 tarihinde yapılacağı projede 2+1 daireler 490 bin lira, 3+1 daireler 573 bin lira ve 4+1 daireler ise  888 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Toplam değeri 600 milyon liranın üzerinde olan projede, hobi bahçeleri, bisiklet ve koşu parkurları, çocuk Oyun alanları, çardaklar ve süs havuzları, çim amfiler ve günlük ihtiyaçların karşılanabileceği Çarşı yer alıyor. Ayrıca çocuklar için 3-5 ve 7-12 yaş gruplarına özel oyun alanlarının yanısıra proje dahilinde anaokulu da bulunuyor.

Proje, İstanbul Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na, eğitim kurumlarına, hastanelere ve alışveriş merkezlerine de yakın konumda yer alıyor. 


Yüzde 15 indirim

Bizimtepe Aydos’da, yüzde 25 peşinat ödeyip banka kredisi kullananlar, kredi taksitlerini teslimden itibaren ödemeye başlayabilecek. Farklı ödeme alternatiflerinin de sunulduğu projede, peşin ödemelerde ise yüzde 15 indirim uygulanıyor. Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım Bankası, projeye özel indirim ile katkı payı ödemesi olmaksızın yüzde  1.09 oran ile kredi kullandırıyor. 


Milliyet



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Halk GYO ve Vakıf GYO, Sancaktepe’de yaklaşık 95 bin metrekarelik bir alanda, 1.037 adet daireden oluşan Bizimtepe Aydos projesi için bir araya geldi.


Halk GYO-Vakıf GYO Ortaklar Kurulu Başkanı Sayın Sabahattin Birdal, “Örnek bir güç birliğiyle, Halk GYO ve Vakıf GYO ortaklığında Bizimtepe Aydos konut projesini hayata geçiriyoruz. Bu projenin temelinde her anlamda aile kavramı yatıyor” dedi. Toplam değeri 600 milyon liranın üzerinde olan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Projede, hobi bahçeleri, bisiklet ve koşu parkurları, çocuk oyun alanları, çardaklar ve süs havuzları, çim amfiler ve günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri çarşı yer alıyor.

 

Bizimtepe Aydos’da, yüzde 25 peşinat ödeyip banka kredisi kullananlar, kredi taksitlerini teslimden itibaren ödemeye başlayabilecekler. Farklı ödeme alternatiflerinin de sunulduğu projede, peşin ödemelerde yüzde 15 indirim uygulanıyor. Halkbank, VakıfBank, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım Bankası, projeye özel indirim ile katkı payı ödemesi olmaksızın yüzde 1.09 oran ile kredi kullandırıyor. Teslimlerin Mayıs 2018 tarihinde yapılacağı projede 2+1 daireler 490 bin TL, 3+1 daireler 573 bin TL ve 4+1 daireler 888 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje, İstanbul Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na, yakınlığı konumda yer alıyor.


Vatan


Haber Habertürk Gazetesi'nde şöyle yer aldı


Ormana komşu 600 milyon TL'lik 'Bizimtepe' satışta Halk GYO ve Vakıf GYO, istanbul Sancaktepe'de hayata geçirecekleri Bizimtepe Aydos projesine 600 milyon TL yatırıyor. 95 bin metrekarelik bir alanda, 13'er katlı 17 blok ve toplam bin 37 adet daireden oluşan projenin yaklaşık yüzde 90'ı yeşil alanlara ayrılıyor. 


Aile hayatına uygun şekilde planlan daireler 124 metrekareden başlıyor ve 2+1, 3+1 ve 4+1 şeçenekleriyle satışa sunuluyor. Projede, hobi bahçeleri, bisiklet ve koşu parkurları, çocuk oyun alanları, çardaklar ve süs havuzları, çim amfiler ve günlük ihtiyaçların karşılanabileceği çarşı yer alıyor. 2+1 daireler 490 bin TL, 3+1 daireler 573 bin TL ve 4+1 daireler 888 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Sancaktepe'de, Aydos Ormanı'nın yanında konumlanan proje, istanbul Finans Merkezi'ne, Sabiha Gökçen Havalimanı'na, eğitim kurumlarına, hastanelere ve alışveriş merkezlerine yakın mesafede bulunuyor. 

AİLE VURGUSU 

Halk GYO-Vakıf GYO Ortaklar Kurulu Başkanı Sabahattin Birdal, Bizimtepe Aydos projesinin temelinde her anlamda aile kavramının yattığını vurguladı. Şu anki satış fiyatlarının bölge şartlarına göre uygun olduğunu belirten Birdal, metrekare fiyatlarının 4 bin TL civarında olduğunu, çok fazla kâr düşüncesinde olmadıklarını söyledi. 


Habertürk



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Halk GYO ve Vakıf GYO, Sancaktepe'de yaklaşık 95 bin metrekarelik alanda, 1.037 adet daireden oluşan Bizimtepe Aydos projesi için bir araya geldi. 600 milyon liralık yatının değeri olan proje, mayıs 2018'de tamamlanması öngörülüyor. 


HALK GYO ve Vakıf GYO tarafından hayata geçirilen İstanbul'un hızlı gelişen ilçelerinin den Sancaktepe'de yer alan Bizimtepe Aydos Projesi 600 milyon lira yatırım değeriyle hayata geçiriliyor. Tanıtım toplantısında konuşan, Halle GYO -Vakıf GYO Ortaklar Kurulu Başkam Sayın Sabahattin Birdal, örnek bir güç birliğiyle, Halk GYO ve Vakıf GYO ortaklığında 'Bizimtepe Aydos konut projesini hayata geçirdiklerini belirterek "Bu proje özel bir proje, hepimizin ortak düşlerinin projesi... Bu projenin temelinde her anlamda aile kavramı yatıyor.Kısacası, 'Mutluluk evinizden başlar!' sloganımız gerçekten sadece bir slogan değil, projemizin ruhudur" dedi. 


490 BİN TL'DEN BAŞLIYOR

 Zemin üstünde 145 bin metrekare inşaat alanının bulunan proje olduğunu belirten Birdal "İstanbul'daki genel inşaat alanı ve arsa dengesine bakıldığında, ailelerin çocuklarıyla birlikte rahatça yaşayabilecekleri, ortalamaların çok üstünde, yaklaşık yüzde 90 oranında peyzaj alanı olan bir yaşam projesidir. Bizimtepe Aydos'un toplam değeri de 600 milyon TL'nin üzerinde" dedi. Sancaktepe'de, Aydos Ormanı'nın yanında, yüzde 90 peyzaj alanı oranına sahip Bizimtepe Aydos, 13'er katlı 17 blok ve toplam 1037 adet daireden oluşuyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunan projede, hobi bahçeleri, bisiklet ve koşu parkurları, çocuk oyun alanlan, çardaklar ve süs havuzları, çim amfiler ve günlük ihtiyaçlarım karşılayabilecekleri çarşı yer alıyor. 


Ayrıca çocuklar için 3-5 ve 7-12 yaş gruplarına özel oyun alanlarının yanı sıra proje dahilinde bir anaokulu da bulunmaktadır. Bizimtepe Aydos'da, % 25 peşinat ödeyip banka kredisi kullananlar, kredi taksitlerini teslimden itibaren ödemeye başlayabilecekler. Farklı ödeme alternatiflerinin de sunulduğu projede, peşin ödemelerde ise yüzde 15 indirim uygulanıyor. Halkbank, Vakıf Bank, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım Bankası, projeye özel indirim ile katkı payı ödemesi olmaksızın yüzde 1.09 oran ile kredi kullandırıyor. Teslimlerin Mayıs 2018 tarihinde yapılacağı proje, ulaşılabilir olması için gerekli fiyat ve alternatifli ödeme imkanlarına da sahip. 2+1 daireler 490 bin TL, 3+1 daireler 573 bin TL ve 4+1 daireler ise 888 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


'HER YERE YAKIN' L0KASY0N

Proje, İstanbul Finans Merkezi'ne, Sabiha Gökçen Havalimanı'na, eğitim kurumlarına, hastanelere ve alışveriş merkezlerine yakınlığı ile de dikkat çekiyor. Tüm toplu ulaşım ağlarının yanıbaşında olması ve önünden geçmesi planlanan metro da, Bizimtepe Aydos'u farklı kılan özelliklerden. 


Star




Haber Yurt Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Gayrimenkul sektöründe iki güçlü isim Halk GYO ve Vakıf GYO, Sancaktepe'de yaklaşık 95 bin metrekarelik bir alanda, 1.037 adet daireden oluşan Bizimtepe Aydos projesi için bir araya geldi.


İstanbul'un hızlı gelişen ilçelerinden Sancaktepe'de yer alan Bizimtepe Aydos Projesi, aileyi hedefleyen bir proje. Tanıtım toplantısında konuşan. Halk GYO - Vakıf GYO Ortaklar Kurulu Başkanı Sayın Sabahattin Birdal; "örnek bir güçbirliğiyle, Halk GYO ve Vakıf GYO ortaklığında Bizimtepe Aydos Konut Projesi'ni hayata geçiriyoruz. Bu proje özel bir proje, hepimizin ortak düşlerinin projesi. Bu projenin temelinde her anlamda aile kavramı yatıyor. Kısacası, 'Mutluluk evinizden başlar' sloganımız gerçekten sadece bir slogan değil; projemizin ruhudur. İstanbul'un çeşitlenen ulaşım ağlarının ortasında kalan gözde lokasyonlarından Sancaktepe'de, 95 bin m2 arsada, en kaliteli ürün ve malzeme seçimiyle, her iki kurumun da adına yakışır bir yaşam alanı inşa ediyoruz. Zemin üstünde 145 bin m2 inşaat alanının bulunduğu proje, İstanbul'daki genel inşaat alanı ve arsa dengesine bakıldığında, ailelerin çocuklarıyla birlikte rahatça yaşayabilecekleri, ortalamaların çok üstünde, yaklaşık yüzde 90 oranında peyzaj alanı olan bir yaşam projesi. Bizimtepe Aydos'un toplam değeri 600 milyon TL'nin üzerinde' dedi. 


Özel Bir Yaşam Alanı 


Sancaktepe'de, Aydos Ormanı'nın yanında, yüzde 90 peyzaj alanı oranına sahip Bizimtepe Aydos, 13'er katlı 17 blok ve toplam 1037 adet daireden oluşuyor. 2+1, 3 +1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunan projede, hobi bahçeleri, bisiklet ve koşu parkurları, çocuk oyun alanları, çardaklar ve süs havuzlan, çim amfiler ve günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri çarşı yer alıyor. Ayrıca ailenin en önemli bireyleri, çocuklar için 3-5 ve 7-12 yaş gruplarına özel oyun alanlarının yanı sıra proje dahilinde bir anaokulu da bulunuyor. 




Yurt Gazetesi



Haber Yeni Akit Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


GAYRİMENKUL sektörünün iki güçlü ismi Halk GYO ve Vakıf GYO, Sancaktepe'de yaklaşık 95 bin m2'lik bir alanda, 13'er katlı 17 blok ve toplam 1037 adet daireden oluşan Bizimtepe Aydos projesi için bir araya geldi. Tanıtım toplantısında konuşan Halk GYO -Vakıf GYO Ortaklar Kurulu Başkanı Sabahattin Birdal, "Örnek bir güç birliğiyle, Halk GYO ve Vakıf GYO ortaklığında Bizimtepe Aydos Konut Projesi ni hayata geçiriyoruz. Bu proje hepimizin ortak düşlerinin ürünü" dedi. 


FİYATLAR 490 BİN TL'DEN BAŞLIYOR 

Teslimlerin Mayıs 2018'de yapılacağı proje, ulaşılabilir olması için gerekli fiyat ve alternatifli ödeme imkanlarına da sahip bulunuyor. 2+1 daireler 490 bin TL 3+1 daireler 573 bin TL ve 4+1 daireler ise 888 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Yeni Akit


projeye sor



Geri Dön