27 / 04 / 2024

BJK Nevzat Demir Tesisleri yenilendi!

BJK Nevzat Demir Tesisleri yenilendi!

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir süredir devam eden yenileme çalışmaları tamamladı...Yenilenen tesislerde hibrit çim, şok havuzu, duş alanı, dinlenme alanı, odalar, fitness salonu, mutfak, restoran ve kış bahçesi mevcut.



BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir süredir devam eden yenileme çalışmaları tamamladı...


BJK Nevzat Demir Tesisleri yenilendi!


Yenilenen tesislerde hibrit çim, şok havuzu, duş alanı, dinlenme alanı, odalar, fitness salonu, mutfak, restoran ve kış bahçesi mevcut.


BJK Nevzat Demir Tesisleri yenilendi!



BJK Nevzat Demir Tesisleri yenilendi!



Habertürk


Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Beşiktaş Kulübünün Ümraniye'de bulunan BJK Nevzat  Demir Tesisleri yenilendi. 


BJK TV'ye açıklamada bulunan tesis müdürü İlker Yılmaz, tesislerin  yenilenmesi için uzun süredir çalıştıklarını dile getirerek, "Son 6 aydan bu yana  yoğun bir çalışma temposu ile yenileme çalışmalarını tamamladık. Çalışmalarımıza  bir süre ara vereceğiz. Yaz ayında da kalan bir iki küçük sürprizimiz var. Onları  da tamamlayıp tesislerimizi tamamen yenilemiş olacağız" ifadesini kullandı.


Futbolcuların yeni yapılan hibrit çim sahadan memnun olduğunu belirten  Yılmaz, "Hocamızın da memnun olduğunu düşünüyorum. Türkiye'deki tüm stadyumlar ve  antrenman sahaları da dahil en iyisinin burası olduğunu düşünüyorum. İki aydır  antrenman yapılıyor olmasına rağmen şu anda zemin harika bir kalitede"  değerlendirmesinde bulundu.


İlker Yılmaz, şok havuzu, duş alanı, dinlenme alanı, odalar, fitness  salonu, mutfak, restoran ve kış bahçesinde de birçok yenilik yaptıklarını  sözlerine ekledi.


Vatan


Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı;


Dünya devleri R.Madrid, Barcelona, Milan, Chelsea gibi takımların tesisleri incelenerek yapılan renovasyon, son 6 aydır yoğun bir tempoda ilerleyen çalışmalar neticesinde bir iki sürpriz dışında bitirildi.


SPOR Toto Süper Lig’de ilk yarıyı lider bitiren Beşiktaş’ın Ümraniye’de bulunan Nevzat Demir Tesisleri baştan aşağıya yenilendi. R.Madrid, Barcelona, Milan, Chelsea gibi takımların tesisleri incelenerek yapılan proje dahilinde, son 6 aydır yoğun bir tempoda ilerleyen çalışmalar neticesinde renovasyonun büyük ölçüde bitirildi. 3 bin 800 metrekarelik alana sahip tesislerin tamamen yenilenmesinin ve 7 yıldızlı hale getirilmesinin maliyeti ise 5 milyon TL oldu


YAZIN TAMAMEN BİTECEK

TESİS müdürü İlker Yılmaz, aslında yenilemenin bittiğini belirtse de “Yaz ayında da kalan bir iki küçük sürprizimiz var. Onları da tamamlayıp tesislerimizi tamamen yenilemiş olacağız” ifadesini kullandı. Yılmaz, futbolcuların yeniliklerden memnun kaldığını ifade ederken “Özellikle idman bölgesindeki hibrit çim sahadan onları memnun etti” dedi. 


2 AY İDMAN YAPILDI HİÇ YIPRANMADI

NEVZAT Demir Tesisleri’nde daha önce çokça sakatlığa neden olan çim, yenileme sırasında hibritle değiştirildi. Serilmesi 2 ay önce biten çimde otarihten bu yana idman yapılmasına karşın herhangi bir yıpranma olmadı.  ◊ Odalar: Futbolcuların odaları modernize edilirken sadelik esas alındı. 


TAVLA VE PLAY STATION UNUTULMADI

YENİLEME sırasında en fazla dikkat çeken alanlardan biri de oyuncuların konforunun düşünüldüğü dinlenme alanı. Yüksel tavanın ve beyaz parkenin kullanıldığı bu bölgede mobilya ve eşyaların hepsi yenilendi. Koltukların arasında sabit tavlalar yerleştirildi. Play-Station ihmal edilmedi. Ferah olan bu alanda oyuncular ve teknik heyete jest ve motivasyon amaçlı fotoğrafları konuldu. Statta da bu fotoğraf uygulaması yapılacak. 


Hürriyet

 


Geri Dön