24 / 04 / 2024

Blackout Şişli AVM Eylül'de açılıyor

Blackout Şişli AVM Eylül'de açılıyor

İlk Butik Outlet Blackout Şişli AVM, 2009 Sonbahar döneminde tüm hazırlıklarını tamamlayıp bölgeye yakışan bir AVM olmak için çalışmalarını sürdürüyor.



2003 yılında faaliyete geçen Bolkan Center hem plaza katları hem de alışveriş merkezi alanlarında farklı konsept denemeleriyle bir butik AVM olmuş, Şişli Bölgesi'nin yıllar içerisinde pek çok ihtiyacına karşılık vererek kaliteli hizmet anlayışını sürdürmüştü. Geçmişte yapı ve dekorasyon firmalarıyla faaliyetlerini sürdüren AVM Ocak 2009'da tamamen değişerek Blackout Şişli adıyla tekstil üzerine yerli yabancı markaların seri sonu - outlet mağazalarına yer verme kararı aldı ve perakende sektörüne hızlı bir giriş yaptı.

İstanbul'un en ünlü caddelerinden biri olan Abide-i Hürriyet'in başlangıç noktasında bulunan Blackout Şişli caddenin ruhuna uygun olması için dış cephesini tamamen yenileyerek mağazalara vitrinler oluşturdu.

Ziyaretçilerin Blackout Şişli'de yer alan 4 mağazaya ilgileri büyük. Koton, Kığılı ve Roman'ın yanısıra içeride bağımsız tek bir katta yer alan Beymen Sezon Sonu - B.S.S.D. 200'ün üzerinde dünya markasıyla ziyaretçilere hizmet veriyor. AVM'de marka karması tamamlandığında hem ön cephe hem içerideki tüm mağazalar bölgedeki alışveriş tutkunlarına kaliteli ve uygun marka ürünleri sunmaya devam edecek.

Blackout Şişli, bölgedeki tek outlet AVM olarak 2009 Sonbahar döneminde tüm hazırlıklarını tamamlayıp bölgeye yakışan bir AVM olmak için çalışmalarını sürdürüyor.

AVM yönetimi dış cephedeki revize çalışmaları takiben iç dekorasyon çalışmalarına da devam ediyor. Yönetim, öncelikle AVM giriş hollerinde başlayacak dekorasyon çalışmalarıyla Blackout Şişli markalarına ve ziyaretçilerine daha iyi hizmet sunmayı amaçlıyor.

"Outlet Center" projelerinde deneyimli KDM Danışmanlık firmasının pazarlamasını yürüttüğü "İlk Butik Outlet Blackout Şişli"ye merkezi konumundan dolayı marka sahiplerinin ilgisi büyük.

AVM Genel Müdürü Murat Bozkuş, "Marka sayımızı arttırıp yerel ve uluslararası pazarlarda rekabet gücümüzü yükseltmeliyiz. Bunu yaparken de mevcut markalarımızın kıymetini bilip onlara sahip çıkmalıyız. Bu bağlamda 'Blackout Şişli' olarak ortaklarımıza çok cazip teklifler sunduk, her türlü çalışmalarında ve kampanya dönemlerinde onlara destek veriyoruz. Dolayısıyla iş ortaklarımızı seçerken bizimle aynı mantalitede, paylaşmasını bilen, dinamik, tüketiciye ve ülkemize karşı sorumluluk anlayışına sahip firmalarla çalışma konusunda seçiciyiz," şeklinde konuştu.

Gazeteparc


Geri Dön