19 / 04 / 2024

Blox Haliç'liler biraraya geldi! 262 bin TL'ye!

Blox Haliç'liler biraraya geldi! 262 bin TL'ye!

Blox Haliç 1. etap sakinleri düzenlenen "Happy Hour” kokteyllerinde bir araya gelerek



Blox Haliç 1. etap sakinleri projenin satış ofisinde düzenlenen “Happy Hour” kokteyllerinde bir araya gelerek hem eğlenceli dakikalar yaşadı hem de tüm komşularıyla tanışma fırsatı buldu.

İnşaat sektörünün en genç ve dinamik şirketlerinden Efektif Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın ilk projesi Blox Haliç'in ikinci etap inşaatı hızla yükselirken, satışları tamamlanan birinci etap sakinleri 2009 yılının son günlerinde projenin satış ofisinde art arda düzenlenen “Happy Hour” kokteyllerinde komşularıyla tanışma fırsatı buldu.

Efektif Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Müdürü Ayşegül Çakıcı, etkinlikler sayesinde Blox Haliç sakinleriyle kurulan yakın ilişkilerin pekiştirildiğini ve daireler hakkındaki yorumların da alındığını açıkladı. Özellikle arsa fiyatlarından dolayı birçok projenin şehir sınırlarında geliştirildiğini belirten Çakıcı, Blox Haliç'in hem İstanbul'un tüm merkezi iş alanlarının ortasında yer alması hem de ödeme avantajlarıyla öne çıktığını dile getirdi.

Açık havuz, güneşlenme terasları, kapalı otopark, jeneratör, fitness salonu, sauna, kafeterya, kameralı izleme, güvenlik kayıt ve sprinkler özelliklerine sahip Blox Haliç'te daireler 262 bin TL'den başlıyor. Blox Haliç'in ikinci etabında yer alan dört bloğun her biri 23'er daireden oluşuyor. 

Ağahan ödüllü dünyaca ünlü mimar Han Tümertekin tarafından projelendirilen Blox Haliç'te kalan daireler 112 metrekare ile 249 metrekare arasında değişiyor. 2+1, 3+1 ve dubleks dairelerin yer aldığı projede ilk etapta olduğu gibi seçkin markaların yüksek kaliteli ürünleri kullanılıyor. Blox Haliç'te 2+1 planların dahi ebeveyn banyosu ve giyinme odasına sahip olması projede yüksek standartlı bir anlayışın izlerini yansıtıyor.

Modern mimarisi, fark yaratan peyzajı  ve sosyal olanakları ile Kağıthane'nin en konforlu projelerinden biri olan Blox Haliç, Beşiktaş, Şişli, Taksim, Mecidiyeköy, Levent, Kemerburgaz gibi İstanbul'un iş ve yaşam merkezlerine 5 dakikalık mesafesiyle dikkat çekiyor.  Blox Haliç ayrıca Cendere Vadisi projesi kapsamındaki planlamalarda kentin ekolojik koridoru olarak görülen alanlara yakınlığı ile ayrı bir değer kazanacak.

www.bloxhalic.com
0212 321 16 12-13


Geri Dön