16 / 04 / 2024

Blue Residence ne zaman teslim?

Blue Residence ne zaman teslim?

Firma: Enyap İnşaat

Proje: Blue Residence

Blue Residence ne zaman teslim? sorusuna 2013 Aralık ayı olarak cevap veriliyor. Beylikdüzü Blue Residence projesinde evlerin satış fiyatları 160 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...




Enyap İnşaat tarafından inşa ediliyor olan  Blue Residence  projesi İstanbul Beylikdüzü ilçesinde yükseliyor. Blue Residence ne zaman teslim sorusundan önce Blue Residence projesinin detaylarına yer verelim.


Beylikdüzü Blue Residence projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. Blue Residence Beylikdüzü'nde konutlar 71 metrekare ile 172 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Beylikdüzü Blue Residence projesi 322 adet konuttan meydana geliyor. Beylikdüzü Blue Residence daire fiyatları 160 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Blue Residence Beylikdüzü ödemeleri banka kredili olarak yapılıyor.



Blue Residence ne zaman teslim?


Blue Residence ne zaman teslim sorusuna 2013 yılı Aralık ayı olarak cevap veriliyor. Blue Residence Beylikdüzü'nde güneşlenme terasları, dinlenme salonu, güvenlik, kapalı otopark, masaj salonu, fitness, sauna, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor. Blue Residence Beylikdüzü satış ofisi ile 0212 853 44 93 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. 



Blue Residence Beylikdüzü nerede?

Blue Residence Beylikdüzü adres : Cumhuriyet Mah. Hürriyet Cad. No:13 Beylikdüzü - İstanbul


Beylikdüzü Blue Residence iletişim

Telefon: 0212 853 44 93

Web Adresi: www.enyapinsaat.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön