26 / 04 / 2024

Bodrum Escana Evleri'nin yarısı sahipleriyle buluştu

Bodrum Escana Evleri'nin yarısı sahipleriyle buluştu

Türkiye 'nin yanı sıra İngiltere ve Bulgaristan 'da da gayrimenkul yatırımları bulunan Regnum, Bodrum 'da tamamladığı Escana evlerinin yarısını sahipleriyle buluşturdu



Regnum 'dan yapılan açıklamada yarısı sahipleriyle buluşan ve Bodrum Kalesi 'ni ve Marina 'yı tepeden gören 25 lüks villada uygulanan ‘akıllı bina konsepti 'ne dikkat çekildi. Böylece, iklimlendirme, aydınlatma ve televizyon da dahil olmak üzere bütün elektrikli - elektronik aletler kumanda edilebiliyor. Her biri özel bahçeli, havuzlu, jakuzili, fitness alanlı olarak tasarlanan villalar ise üç katlı olarak inşa edildi. Projede her bir villanın büyüklüğü 400 ile 450 metrekare arasında değişiyor.

Diğer yandan, Regnum, uluslararası işleriyle dikkatleri üzerine çeken bir isim. İngiltere ve Bulgaristan 'da önemli gayrimenkul yatırımları olan şirket, Londra 'da butik bir projeyi tamamlayıp sahiplerine teslim etmiş, ardından da Tower Bridge bölgesinde yeni projenin inşaatına da 2011 başında başlamıştı. şžirketin Bulgaristan 'da ise 227 konutluk Crystal Apartments projesi dışında konut, ofis ve alışveriş merkezi projeleri de bulunuyor.
Milliyet


Geri Dön