19 / 04 / 2024

Bodrum Myrina Evleri'nde 1 Milyon Dolar'a villa!

Bodrum Myrina Evleri'nde 1 Milyon Dolar'a villa!

Bodrum Ortakent'te inşa edilen Myrina Evleri, 5 adet özel villadan oluşan butik bir proje. Ağustos teslimli projenin yüzde 90'ı satıldı. Villa fiyatlarının 1 milyon dolardan başladığı projede yaşam Ağustos’ta başlıyor...



Bodrum'da yükselen Myrina Evleri projesinde elit bir yaşam sunuluyor.



Bodrum Ortakent'te inşa edilen Myrina Evleri, 5 adet özel villadan oluşan butik bir proje. Ağustos teslimli projenin yüzde 90'ı satıldı. Villa fiyatlarının 1 milyon dolardan başladığı projede yaşam Ağustos’ta başlıyor.



Üç katlı olarak tasarlanan villalarda sinema odası, hamam, sauna, dinlenme odası, çamaşır odası, hizmetli odası ve teras bulunuyor. Her villanın özel yüzme havuzu ve güneşlenme alanları mevcut durumda. Denize yürüme mesafesinde olan Myrina Evleri projesi sezonluk kiralamalara uygun olacak. Bodrum Ortakent'te villaların aylık kiraları 5 bin dolardan başlıyor.

Projede villa fiyatları 1 milyon dolar olarak belirlendi.

 

Mefes İnşaat tarafından tatil cenneti Bodrum'un Ortakent mevkiinde hayata geçirilen Myrina Evleri, 400 metrekare kullanım alanına sahip 5 villadan meydana geliyor. 

 

Villaların zemin katında salon, yatak odası ve banyo, 1. katında 3 yatak odası, 3 banyo, bodrum katında ise hizmetli odası, sinema odası, sauna, hamam, dinlenme odası, çamaşır odası ve banyo yer alıyor. Projede villaların teslimleri sırayla yapılacak. İlk villa teslimi Ağustos 2014'te başlayacak.



Milliyet 





Geri Dön