19 / 04 / 2024

Bodrum Şehir Stadı, 23 Ağustos'a hazır!

Bodrum Şehir Stadı, 23 Ağustos'a hazır!

2014-2015 Futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig’te namağlup şampiyon olan Bodrum Belediyesi Bodrumspor 23 Ağustosta başlayacak olan Spor Toto üçüncü lig ile yeniden seyircisiyle buluşacak.



Spor Toto Üçüncü Lig kapsamında Bodrum Şehir Stadında başlatılan çalışmalarda sona yaklaşılırken, stad Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerinden de tam not aldı. 23 Ağustos Pazar günü saat 17:30’da başlayacak B.B. Bodrumspor - Derince Belediyespor maçı öncesi kombine bilet fiyatları da belli olurken, kulüp başkanı Rıza Karakaya şunları söyledi; “Bodrumlu futbolseverler 20 yıl aradan sonra yeniden üçüncü lig heyecanını yaşıyor. 20 yıl önce stadımızın yeterli standartları olmadığı için takımımız maçlarını Milas’ta oynamıştı ancak Bodrumlular artık üçüncü lig heyecanını bu stadta yaşayacak. Stadımız federasyon yetkililerince incelendi ve gerekeli onaylar alındı. Stadımızın yenilenmesinde emeği geçen başta belediye başkanımız Mehmet Kocadon’a ve belediye personeline kulübümüz ve taraftarlarımız adına teşekkür ediyorum. Takımımız şu anda kampta ve iyi bir hazırlık dönemi geçiriyor. Bu senede taraftarımızla, yönetimimizle, takımımızla bir bütün olup birlik beraberlik içinde yeniden Bodrumspor adını güzel yerlere taşıyacağız. 23 Ağustosta oynayacağımız ilk maçta taraftarlarımızı yine takımımıza desteğe davet ediyorum”

İlave tribünlerle birlikte kapasitesi 700 kişi artan Bodrum Şehir Stadında Türkiye kupası maçları da dahil fiyatlar ise vip kombine 700 Türk Lirası, normal kombine ise 200 Türk Lirası olarak belirlendi. Kombine bilet satışlarının 17 Ağustos Pazartesi gününden itibaren 08:00-17:00 saatleri arasında Bodrum Şehir Stadında yapılacağını belirten B.B. Bodrumsporlu yöneticiler kombine satışlarıyla taraftarlardan destek beklerken, üçüncü lig dolayısıyla stada turnikelerden giriş yapılacağı için taraftarlara maç öncesinde stada erken gelmeleri gerektiğini söylediler.


Hürriyet 


Geri Dön